21 entry daha
  • çoğu kişinin bilmediği ( hatta doktorların bile ) günümüz sağlıksız beslenmenin getirdiği çok kişide olan ve bilinmeyen bir çok farklı hastalık olarak belirti gösteren ciddi, tedavisi bilinirse basit bir hastalık.

    kaşınırsınız doktor doktor gezersiniz kan verirsiniz alerji derler krem yazarlar anti histamin verip yollarlar. kendiniz internetten keşfeder tedavisini yine kendiniz bulur yıllardır yaşadığınız sorunlardan kurtulursunuz.

    boşa bağırsaklara ikinci beyin demiyorlar kabaca anlatayım. bu sağlıksız gıdalardan dolayı bağırsaklarımızın dengesi bozuluyor yani yararlı bakteriler ölüyor zararlı mantar gibi kötü canlılar çoğalıyor sizin bağırsaklarınızda da kana faydalı öğeler geçirmesi gerekirken zararlı bir çok maddeyi de kanınıza taşıyor ve bu yüzden siz bir çok hastalıktan muzdarip oluyorsunuz. bağırsaklarımız süzgeç gibidir ama bağırsaklarımızın dengesi bozulduğunda bu süzgeç görevini güzel bir şekilde yerine getiremez, alerjen ve zararlı bir çok madde kanımızdan bütün vücudumuza yayılır ve bir çok farklı hastalık ortaya çıkar. yani vücudumuz aslında kendi kendini zehirlenmektedir.

    tedavisi nasıl olur derseniz,glukozamin tablet, canlı bakteri içermeyen probiyotik tabletler ve zararlı paketli gıdalardan bir süre uzak durmak hastalıklarınızı tedavi edecektir.

    hastalıklarda örnek olarak şunlardır.

    sedef
    sinüzit
    egzama
    parkinson
    astım
    fibromiyalji
    artrit
    alkol kaynaklı olmayan karaciğer yağlanması
    otizm
    tip 1 diyabet
    lupus
    kronik yorgunluk sendromu
    hiv/aids
    polikistik over sendromu

    bu kadar ciddi bir hastalığın bir çok doktor tarafından bilinmemesi gerçekten üzücü, çoğu kronikleşmiş uzun zamandır geçmeyen hastalıkların ana sebebi işte bu aşırı geçirgen bağırsak sendromudur.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap