287 entry daha
  • inşallah doğru değildir ama fenerli tweet hesaplarına göre şu açıklamayıda yapmış;

    “ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. emre kartal bütün gece kusmuş. ailesine de haber vermemiş. ismail hoca tek laf etti mi?”

    beynimden vurulmuşa döndüm..

    yaw bir yanda 21 yaşında bir genç.dayak yemesinin hiç bir savunulacak yanı yok.lakin 21 yaşında nice gençler dağlarda terörist kurşunu ile şehid oldu, niceleri evine ekmek götürmek isterken madenlerde, fabrikalarda alın teri dökerken can verdi.
    bu çocuk da ekmeğini kazanmak için babasının yanında staj görüyor.

    bu çocuk dayak yerken, metrelerce sahanın bir tarafından diğer tarafına koşarken babası nerdeydi!yanında değildi çünkü artık bir çocuk değil.ya da okan buruğun kendi çocuğunu sahiplendiği kadar sahiplenmemiş .. zafer çılgınlığına kapılmış.

    diğer yanda hayatının en güzel günlerini yaşaması gerekirken , kansere karşı savaşmış 13-4 yaşında bir çocuk.
    okan buruk maç sonu üçlü çektirmelerde yaşanılan zaferlede bile çocuğunun kılına bir zarar gelmesin diye onun peşinde koşuyor, kutlamaları 2. plana atıyor.
    tek istediği çocuğu mutluluğa takım ile ortak olsun kendisi arka planda kalsa bile umrunda değil

    yani emre kartalın dayak yemesinin yanlışlığını ispat etmek için kullandığı sav o kadar yanlış ki.

    ötekinin oğlu diyerek küçük bir çocuğu bile düşman unsuru görmek, fenerli trollerin isimsiz , fotosuz profilleri ile ali yiğit buruk a ettiği küfürleri meşrulaştırmaya çalışmak nasıl bit karaktersizliktir.

    kanseri yenmiş küçük bir çocuğu, hayatında kaçırdığı güzel günleri tekrar yakalaması için stadyumda , sosyal medyada destek verenlerin ali yiğiti takımın maskotu yapması ali koç ve taraftarının neresine battı anlamak mümkün değil.

    ali koç sana alçak bile denmez çünkü sen bir çukursun..
206 entry daha
hesabın var mı? giriş yap