• "önümüzde üç seçenek var. alt lige inmek, bir süre futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak. bu durum kongrede netleşecek. hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum.bütün sponsorlarımızla görüştük ve yazılı onaylarını aldık. biz neredeysek onlar da orada olacaklar."

    kaynak 1

    kaynak 2
  • gemileri yaktığını belli eden açıklamalardır.
    fenerbahçe'yi kim bu hale soktu ise işini iyi yaptı. yıllardır futboldaki fetö'yü temizleyin diyoruz, kimsenin umrunda değil. galatasaray, bu hengamede heybeme ne doldururum derdinde.
    yazık oldu.
    fetocuları da tebrik ederim... kurdukları kumpas tıkır tıkır işliyor.
    koltuklarında oturup, ülkenin son hızla kaosa sürüklenmesini izleyen yetkililer de kına yakabilir.
    edit: ben ali koç yerinde olsam, uefa ve tüm avrupa ülkelerine " ülkede yaşadığımız baskı yüzünden ülkenizin yerel ligi'nde yarışmak için izin istiyoruz " mektubu yazarım. bu talebi de tüm uluslararası medyayı çağırdığım basın toplantısında duyururum. dünyada farklı ülkede mücadele eden 15 e yakın takım var. elbet bir ülke fenerbahçe'yi ligine davet eder.
    türkiye devleti bu duruma izin vermezse, futbolu ve ülkeyi yönetenlerin içine düşecekleri hal bile yüreklerimizi soğumasına yeter....
    alt ligde yarışmanın hiçbir manası yok. başka ülke olmuyorsa, takımı küçültün. yüksek ücret alan futbolcuları satın. borç ödeyin. bu düzen değişene kadar yarışmacı takım kurmayın. trabzonspor deplasmanına takım götürmeyin.
    taraftarlarımıza bein iptal çağrısı yapın. lig zaten çöker. cezayı kendimize değil, fenerbahçe düşmanlarına kesmek lazım.
  • yurt dışında bir kulüp alıp orada mücadele etmek en mantıklı seçenek. fenerbahçe nerede oynuyorsa türkiye ligi orasıdır.

    fenerbahçe'nin olmadığı bir ligi kaç kişi seyredecek, görelim bakalım!
  • 5 senedir hiçbir dediğini yapamamış bir kişinin yine dediklerini yapamayacağı açıklamalar. okan buruk'un çocuğuna hakaret, galatasaray üzerinden algı, çekileceğiz yalanı vb. gidiyor. okumayın zaten bütün açıklamalarının içeriği aynı, kin ve nefret başka bir şey yok.
  • yine bir bahane bulup sezonun 37. haftasında galatasaray deplasmanına seve seve gidecektir.

    1.kk
    2.ali koç

    hiçbir zaman beni şaşırtmayan başkanlar.
  • birinci seçenek olan alt lige inince ne olacak? yine aynı zihniyet federasyonu yönetecek, aynı hakemler bir alt ligde de olacak, bir sene sonra yükselip geldiğinde de aynı bıraktığın ortama gelecek, düşüp zarar görmenle kalacaksın.

    ikinci seçenek olan, bir süre futbol faaliyetlerine son vermeyi nasıl yapacaksın. o süre ne kadar olacak, kim sana o sürenin iznini verecek, döndüğünde nerede olacaksın?
    bu seçenekler arasında en saçma olanı.

    üçüncü seçenek olan yurtdışında takım satın almak, eğer becerebilirsek en mantıklı ve doğru olanı. fakat onda da satın aldığın kulübün isminin değişmesine acaba taraftarları veya federasyonu izin verecek mi?
  • ''sponsorlarımızla görüştük ve yazılı onaylarını aldık. biz neredeysek onlar da orada olacaklar."

    başkanım kendinden yazılı onay almış ahaha
  • bir alt lige inmek cok gereksiz bir eylem olur. sonucta orada da ayni tff, ayni hakemler, ayni zihniyet, ayni tavir.

    yurt disinda takim alinacaksa italyan ya da ispanyol ligi olur umarim.
  • fenerbahçe 10 yıldır yok zaten
    anadolu takımından farksız konumdalar olmasalar da olur

    lig zaten vasat vasat olmaya devam eder

    biz olmazsak hiç bir şey olmaz düsturunu terk mi etseniz artık ?
    2 senedir uyduruk penaltılarla ittire kaktıra bir yerlere getirilen takımın başarısız başkanının açıklamalarıdır
  • haydi yüreğiniz varsa küme düşün ya da başka lige gidin.

    yapmayacağınız şeyleri sırf gündem yapıp algı yaratmak için konuşuyorsunuz.

    bu kadar boş muhabbet kovalayan başka bir camia daha yoktur bu dünyada.
hesabın var mı? giriş yap