1 entry daha
  • kucultucu ozellige sahip degildir.

    ne sekilde olursa olsun, ki bunun altini cizmek isterim isin turu onemli degildir, durust bir iste calisarak para kazanmayi kuculme olarak goren kulturlerin tamami kade$ anlasmasiyla yeryuzunden silindiginden kucultucu degil buyultucu bir tecrubedir.

    ilk oldugundan tanimi geregi tecrubesizsinizdir, dileniyor gibi hissediyor olabilirsiniz. merak etmeyin, sonraki gorusmelerde bu durum insanlarin yuzde 99.9'u icin iyiye dogru gitmektedir. ayrica ilk is gorusmenizde o odaya issiz girip istediginiz isi alabilmisseniz ekstra super, tebrikler.

    para hakkinda dogu kulturlerinde bir sikinti var, cozemedim. her zaman kotu adam rolunde para. zenginler genelde ya cok bilge krallar ya da dunyada herseye sahip ama hile hurdayla o duruma gelmis, mutsuz ve kotu kisiler olarak tasvir ediliyor. hayatimizin o kadar icine islemis durumda ki bu mesaj kaygisi, kimse kacamiyor ve buyume surecinde bu sacmaliktan etkilenme payini aliyor.

    benim gordugumse belli seviyede para sahibi olmadiginizda ozgurlugunuzu kaybettiginiz. bu sistemle bir sorununuz varsa ne yapacaksaniz yapin kesinlikle, ama sunu bilin ki daha iyisi bulunana kadar elimizde olan bu. herkes cok mutlu sistemin adami olmaktan da bir tek siz dunyayi bir darbede silmek istiyorsunuz diye dusunuyorsaniz da, yaniliyorsunuz. (bkz: knock knock, neo)
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap