10272 entry daha
  • belçika'daki kiracımın kapısına atatürk resimli seçim broşürü yapıştırmışlar, yarısı okunmuyor. özellikle atatürk'ten bahsediyorum, çünkü 70 yaşında kadın ne olduğunu anlamamış, terörist propagandası sanmış, bana mı saldıracaklar diye paniklemiş, polis çağırmış. kapıda da kocaman "marie rose" yazıyor, türkçe isim de yok yani. 10 dakika dil döktüm anlattım kadına.

    gençler bakın buradan yazıyorum, türkiye'den belçika teşkilatına ulaşırsınız zira buradakiler bir garip tipler belli ki. böyle gerizekalı hareketler yapmayın. burada evlere bu şekilde broşür yapıştıranlar, posta kutusuna bırakanlar genellikle adnan oktar veya pkk broşürleri koyarlar. bu tiplerle siz bir misiniz amk? kendinize gelin, illa yapacaksanız da atatürk resmi kullanmayın, koyuyor bana elin cahili tarafından ata'nın terörist sanılması, 70 yaşında kadın adını bilse de cismini bilmek zorunda değil.

    not: inanmayan varsa kapıdaki broşürü polis almış, ama apartman kapısında hala bir tane duruyor, bir dahaki geçtiğimde çeker koyarım. kadın tırsmasın diye bir iki hafta uğramayacağım.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap