4 entry daha
  • arkadaşım, bu yüzde bir milyon kadınların suçudur. yahu düşünün bir, bundan çok değil daha 10 sene önce erkekler çoğunlukta beyaz slip don, yani bildiğimiz pazardan alınma berrak marka atlet'le birlikte olan donlardan giyiyorlardı. sonra bir anda kadınlar çıktı dediler ki; "iyyy iğraeanç, nasıl giyiyorlar o beyaz donları öyleeeaa!!" sonrasında, bu beyaz donların artık sadece, dedelerimiz tarafından giyilmesine sebep oldular. böyle tweety'li, tazmanya canavarlı, ne bileyim garip yaratıcılık ürünü olan boxerları giymeye başladılar. niye? çünkü erkek seks istiyor, kadınlar da mütamadiyen orasında burasında kusur buluyor, yatağa girme konusunda bin dereden su getiriyordu. tamam dedik, giydik boxerlarımızı. hem havadar, hoş püfür püfür diye kendimizi de avuttuk.

    ulan peki şimdi ne oldu? ne ara değişti bu boxer modası? bre dengesiz kadınlar, zaten o boxer veya trunk dediğiniz, taytın bildiğimiz içine iç çamaşırı giyilmeden kullanılanı olan modeller sevişme sırasında çıkmıyor mu? yoksa sen liseli, sadece kot pantolonuna iç çamaşırını çıkarmadan sürten erkekleri mi tercih ediyorsun?

    dostum, sen zaten o erkekle sevişmeye donunu görmeden karar veriyorsun. dur önce bir donunu göster sonra sevişelim demiyorsun. öpüşerek, dokunrak, tırnaklayarak, üstündekileri çıkartıp önsevişmeni gerçekleştiriyorsun. donunu gördükten sonra da tiksindiysen o dondan, istediğin tarzda değilse çıkart. zaten çıkacak o don. yok ben üstte kıyafet olsun önce öyle önsevişirim diyorsan, adamın üstünde pantolon varken önseviş. 3 saniyeliğine göreceğin bir şey için, niye bütün bu "seksten vazgeçerim" ayakları?
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap