909 entry daha
  • ya bu geyiğe dair en komik kısım ruhtan, allahtan, melekten, nuhun gemisinden, uçan atlardan, cinlerden falan bahseden adamların bilim geyiği yapmaları. cin diyor oğlum sizin kitabınız? cinlere dair bilimsel makale çak buralara... (bkz: cin/@pati)

    şimdi eleman 3-5 laf öğreniyor dayıyor buraya. hadi diyelim ki evrimi çökertti -ahaha nasıl çökertecek o da ayrı bir konu ama yazıldı zaten, evrimin süreç anlamından bile bihaberler, 'teori zaten kanıtlanmadığının kanıtı' çapındalar filan falan- e be mal mısın arkadaşım madem bu kadar bilimselsin aynı bilimsel perspektiften bi inandığın saçmalıklara baksana sen. dna, rna, zart zurt derken sonra aniden ruh, cin, melek.

    "kaplumbağanın ruhu" falan:)) ahaha şeytanın şerri, cinlerin niyeti, kaplumbağanın ruhu çok komiksiniz ya..

    bilimsel takılmayın, ayak yapmayın, efendi olun, "ne evrimi ulan allah heryerde" çapındasınız.. bilimsel olarak karşı çıkıyormuşçuluk oynamayın sizin savunduğunuz şey çamurdan lömbürt diye yaratılmakken. hani çamurdan yaratılıp nuh'un gemisiyle takılmak çok mantıklı evrim teorisinde gedik var hiii..
    komik.
    "kuran'da aslında evrim anlatılıyor" diyenlere ise hiçbişiy diyemiyorum. o ayrı bi kafa ne takılsam erişemem.

    bana komik gelen kendisi islama inanan adamın buralarda bilimsel yollarla evrim çürütmeye çalışması. "evrim yoktur çünkü allah vardır" ya da "evrim yoktur çünkü harun yahya öyle diyor" ya da "evrim yoktur çünkü banene banene" de geç. abuk sabuk bilimsel zırvalar edip kendini rezil etme. bak biraz daha zeka taşıyanlarınız "kuran'da aslında evrim anlatılıyor surelerle" moduna evrildi. zamanla bunlar da evrilirler. o zaman da en sıkı evrim taraftarı kesilmezlerse neyim.

    adem çamurdan yaratıldıysa neden biz erimiyoruz?
    madem çamurdan yaratıldık neden kahverengi diiliz?
    havva ademin kaburgasından yaratıldıysa ademin kaburgası mı kırıktı?
    erkeklerin kahverengi kadınların kemik rengi olması gerekmiyor mu?
    hani ademin kaburgası nerede?
    adem fosili nerede ulan? hee.. hii islam çöktü. ahaha...
7092 entry daha
hesabın var mı? giriş yap