23 entry daha
  • kendimizi manasiz ve yararsiz buldugumuz zamanlar vardir. degersiz oldugumuzu, sevilmedigimizi dusunuruz. hayal kirikliklariyla dolu hayatimizda neden istediklerimizin hic gerceklesmedigini merak ederiz. cevaplar arariz. bulamayiz genellikle. cevaplar vardir aslinda.

    kendimizi yararsiz buldugumuzda cok yararli isler yapmisizdir, sevilmedigimizi sandigimizda sevilmisizdir, degersiz oldugumuzu dusundugumuzde degerimizi bilenler cikmistir. bircok hayati ayni anda kimildatan o sihirli ruzgari yaratmakta bizim de farkina varmadigimiz buyuk bir rolumuz olmustur. eger tanri meleklerinden birini bize gonderse ve bizsiz bir hayatin nasil olacagini gosterseydi, sanirim hepimiz kendimize de hayata da baska turlu bakardik. hatta, o melek bize istediklerimiz gerceklestiginde nasil bir hayatimiz olabilecegini gosterseydi belki istediklerimizin gerceklesmemesi icin dua ederdik.

    bu muhtesem bir hayattir. cevabi ve sirri kendi icinde saklidir ve o hayati hep birlikte yapariz. bazen rolumuzden sikayet ediyorsak, bu da rolumuzun kiymetini bilemememizdendir.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap