342 entry daha
  • serap'ın cenazesinde yaptıkları iş iş değil de benim diyeceğim başka.
    bu adamları savunanlar her fırsatta ulusalcılara, kemalistlere, sosyalistlere hadi kısaca kendileri gibi düşünmeyenlere diyelim, sürekli "iki kelime ile konuşuyorlar. işleri güçleri hakaret, küfür falan..." diye bik bik öterler ya. ahah adamların her iki lafından birisi aptalsınız, götsünüz, salaksınız, algınızı sikeyim falan.... açıkçası hazzetmediklerinizden pek bir farkınız yok. siz misiniz demokrat barışçıl insanlar?... pehh barış, demokrasi sizin şu kendiniz gibi düşünmeyenlere karşı takındığınız uslupla sağlanacaksa, ziyade olsun... ahlaki olarak karşısında olduklarınızdan da daha sığ sulardasınız...

    o yüzden insanlar size inanmıyor. bu yüzden insanlar samiyetsiz buluyor bu oluşumu.. her eyleminizde her kelamınızda nefret var, kin var. bildiğin faşik, gayri ahlaki üslup takınan bir hüvviyete sahip insanların cenazeleri provoke etmeyeceği ne malum? serap'ın ölüm haberi ilk aldığınızda, aklınıza gelenin" off şimdi gaza gelecek bu pis ulusalcılar milliyetçiler" olup, serap'ın ölümünü zerre takmayıp, tek derdiniz sizin gibi olmayanların kendilerini haklı görme endişesi olmadığına nasıl ikna edeceksiniz?

    "ama onlar saldırıyorlar onlar hakaret ediyor ilk önce" gibi savunma yapmayınız bu kelamıma.. bütün bu anlaşmazlıklar, tarih boyunca kısasa kısas dişe dişten çıkmıyor mu? sizin şu tavırlarınızın şehit cenazelerine katılıp allahu ekber diye diye kin kusan milliyetçiden hiç bir farkı yok.
589 entry daha
hesabın var mı? giriş yap