11 entry daha
  • gene ho$ bir calismaya imza atmi$ madonna hanim kizimiz.. netten sansursuz izledigim klibini kisaca deginilmeyen noktalariyla yazayim:

    kore askerlerine yakalanan madonna (neden nasil bilemem), klipte ego'suyla savasiyor.. siyah:egosu beyaz:kendisi.. hatta hangi taraf digerini cizerse asil madonna orasini aciyla tutuyor.. sarki sozlerinde de bunlari belirtir zaten kendisi

    bu ego olaylarindan dolayi freud amcaya 'yiyorsa bunu da acikla hadi hadii' diyor, bu sirada kore askerlerine de tukuruyor falan bu yuzden onlar da 'bunla basa cikamicaz elektrik verelim oldurelim' diyor.. o sirada madonna bunu fark edip bu siyah plastik ip gibi birseyi koluna sariyor..

    neyse sonunda beyaz siyahi sisleyip olduruyor, elektrigi vermeden once de koluna sardigi hede sayesinde ordan kaciyor, elektrikli sandalyede ise ibranice 3 harf kaliyor, kolundaki dovmeyle ayni.. bu harfler adi gecen dilde shall not veya sadece not anlamina geliyor..

    sarkinin genel yorumunda ise, sahneyi biraksin artik iyice yaslandi diyen kimi yorumculara karsi madonna hoplayip zipliyor, guzel performans ortaya koyuyor ve 'i shall not leave' diyerek kapiyor ekrani, egosunu yenmi$, body'sini kapami$ olarak potansiyel zararlara.. (kore, kolundaki siyah bant ve shall not olaylarini semi-official 1 siteden okudum, centopercento dogrudur diyemiyorum)
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap