26 entry daha
  • bostancı'da bir mekandır.
    bostancı mekan kıtlığı çeken bir yer olduğu için moonstruck da kısmen rağbet gören bir mekandır. bu demek değil ki çok kötüdür.
    rahat rahat oturup biranızla çerezinizle bir kaç saatinizi geçirebilirsiniz, sorun da yaşamazsınız.
    bu mekan kaya (demirer mi imer mi, soyadını bilemedim) adlı yeme içme üstadı bi zatın sunduğu "restoran kabusları" adlı programa katıldı. orada kendini biraz gözden geçirdi. yani kendini geliştirme gayretinde olan bir yer bir şekilde.
    bugün de gidildiği ve görüldüğü üzere özellikle sigara kullanıcılarını düşünerek zannedersem, bir takım yenilikler yapmışlar. balkon gibi, etrafı açık bi çıkıntısı vardı mekanın, onu camla kapatmış, camları da açmış, yarı açık bi ortam yaratmışlar. bana biraz boş masraf gibi geldiyse de sakil durmadığını da belirteyim. belki o düzenlemeyi yapmasalardı orada ısıtmasız oturulmazdı, ama şu anki haliyle rahatlıkla oturuluyor.
    bir de sandalyelere üzerinde mekanın adı yazan polar şalımsı- battaniyemsi örtüler koymuşlar.
    aslında ekolojik anlamda epey güzel bir şey bu yaptıkları. sonuçta havayı boşu boşuna ısıtıp durmuyorlar. bir yakacak israfı olmadan insanlar üşümeden oturabilirler orada.
    ama moonstruck ne kadar bi tarafını da yırtsa bostancı'nın müşteri potansiyeli bellidir. bi adım da ileri gitmez. bu jestlerle, evvelden oraya gitmeyen müşteriyi oraya çekmek imkansızdır. bu jestler olsun ya da olmasın zaten gelecek olan müşteri yine gelir, fazlası ise zaten gelmeyecektir gelmez de.
    kendi adıma gitmekte bir beis duymadığım hatta bu gayretlerinden sonra mutfağını da merak etmeye başladığım bir mekandır moonstruck.
    çünkü her halükarda iyi niyetli bir çabaları var ve ilgiyi hak ediyorlar.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap