• torchwood gibi bir başka doctor who spin-off'udur.
    doctor'un eski companion'larından biri olan sarah jane smith3. ve 4. doctorlar ile birlikte (jon pertwee ve tom baker) 1970'lerde boy göstermişti. kendisini doctor who'nun 2005'ten sonra çekilmeye başlanan yeni bölümlerinden birkaçında (oldukça yaşlanmış bir şekilde) tekrar görmüştük.
    kişisel olarak sarah jane'i çok sevmesem de doctor who fanları bu kadını inanılmaz derecede beğenmekte. bu sebeple sarah jane üstüne bir spin-off çekilmiş olması tesadüf değil.
    esasen sarah jane üstüne değil de, doctor'un küçükken neler yaptığı, nasıl büyüdüğü, başından neler geçtiğiyle ilgili bir dizi yapacakmış russell t. davies. ama bunun doctor who'nun büyüsünü kaçıracağını düşünerek (burada "büyü"den kastettiği doctor who'nun reytinginin düşmesiyle birlikte cebine girecek para oluyor, alt metni kaçıranlar için not düşeyim) fikirden vazgeçmiştir.

    torchwood çok olmasa da küçük izleyici için uygun olmayan daha hard-core bir diziydi. sarah jane adventures ise tam tersine çocuklara yönelik, hatta kimi zaman "fasülyenin yararları" moduna giren bir dizidir.
    ayrıca 3 sezonu var ve dördüncü sezon da yolda ama yayınlanmaya başlanmadı.

    (bkz: ukteydim doldum)
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap