8 entry daha
  • klipte sembolizm falan kullanılmamışsa -ki kullanılmadığını farzediyorum- şarkı-düet-klip üçlüsü çok saçma bir çalışma meydana getirmiş. şarkı tek başına güzel, düet kötü ve manasız, klip ise kütüksü.

    medya mı disco mu ne kralına çıktığında soner sarıkabadayı şöyle bir şey demişti: "normalde besteciler şarkılarını birine satamadığında götürür diğerine satmaya çalışır. ama ben şarkıyı sadece yakışacağını düşündüğüm kişiye veriyorum." şimdi in the light of these bilgiler, murat boz iyi bir seçim olmuş ama düetin manası nedir? düeti kendi mi istedi, teklif mi geldi yoksa ortada silah zoru mu vardı? düet yapıp klipte oynamazsan murat'ı öldürürüz mü dediler? çünkü klipte murat zıpçıktı gibi oynuyor ama soner fazla kasılmış. hani eskiden okulda tiyatro-drama yapıldığı zaman gönüllü olmayan birileri zorla kaldırılırdı da yürüme işi bile zahmetli gelirdi ya. hareketlerinde o hava var.

    ayrıca "iki medeni insanız biz" derken her seferinde parmaklarıyla da "2" rakamını göstermeleri bana çok yardımcı oldu. parmaklarla 2'nin gösterilmediği bir dünya hayal edemiyorum. çok korkunç olurdu. post-apokaliptik distopyalar geliyor gözümün önüne.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap