11 entry daha
  • sıkıcı bir sehrin sıkıcı aksamlarından bir digerinde, yapacak bir sey olmadigindan ve o kadar da kotu degildir diye dusunerek, sifir beklentiyle gittigim film.

    --- spoiler ---

    kadro gercekten de cok iyi. anne hathaway, jessica biel ve jennifer garner hala cok guzeller. hos, filmedeki en buyuk hayal kirikligi kendi adima, jennifer ve anne ablalarimizin dizlerinin gorundugu sahneler oldu ama, o kadar kusur kadi kizinda da olur dedim ve jessica bielcigimin kusursuzlugu hemen o korku dolu sahneleri unutturuverdi.

    julia robertstan pek haz etmeyen bendeniz, bu filmdeki rolunu, soguklugunu, sonrasinda o dunyalar tatlisi ogluna kavustugu sahneyi falan pek bir begendim. ayrica o diil de, kliselerin orta yerinde pek de guzel bir suprizdi gercekten. ben sahsen hic anlamadim culyanin sevgilisine degil de ogluna kostugunu.

    ayrica. hepimiz bir donemde bir adet en yakin arkadas edindik karsi cinsten. ve hepimiz onu opmeyi gecirdik icimizden. "nasil olurdu lan acaba sevgili olsak" dedik. filmin sonunda jennifer garner ilen ashton kutcherin opusmelerinin mukemmellikten uzak olusu da, gulumsetti.

    son olarak, mc steamy'nin gay olmasi, her grey's anatomy izleyicisi gibi beni de derinden yaraladi ve shepherd denyosunun gecenin sonunda yatakta tek basina huzunlu huzunlu takilmasi bir kotu kadin kahkahasi attirdi evet.

    --- spoiler ---

    kisaca, icimde hala butun romantik komedilerin buyusune kapiliveren salak bir liseli kiz var ve o bu filmi bildigin cok sevdi. gozleri bile doldu hatta.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap