165 entry daha
  • tamam, film guzel gozukuyo.. (vmax'te 3d izleyince benim sunnet kasedi de guzel gozukuyor gerci) ancak hikaye nerde hacim?

    bana kimse bu bildigimiz masalin "tim burton yorumu"ydu demesin.. orjinal hikayeyi cekseydi anlardim bu savunmayi.. ancak madem yeni bir hikayeden bahsediyoruz, o zaman kimse benden boktan senaryoyu anlayi$la kar$ilamami beklemesin..

    --- spoiler ---
    - ben tim burton'im oyle gotigim boyle atmosferigim, filme johnny depp'i de koydum muydu tamam bu i$
    - e abi senaryoyu napcaz?
    - verin alisin eline kilici, kessin ejderhayi tamamdir..

    oha artik.. naptiniz olm? zerre bir zeka kirintisi konmaz mi lan $u senaryoya? yeminle kaziklanmi$ gibi hissettim kendimi film bitince.. bari karakterleri biraz derinle$tireydiniz.. yok, biraz hatter'dan bahsettik i$te johnny depp'in hatrina.. yeter o kadar..

    hele o sonda alisin normal dunyaya donup herkese dersler verdigi sahne yok mu.. hassiktir cektim yeminle.. o ne lan oyle.. " boyle bir an geldim size dersinizi verdim simdi de uluslararasi bir ticaret sirketine ortak olacam hadi bana musade".. eh hadi bakalim alis.. iyisin gene.. 15 dakka once ortamda kadinin esamesi okunmuyordu, sen gittin geldin toplum geli$ti, kadinlar toplumda hakettikleri yerlere gelmeye ba$ladilar..

    bi de alis'in annesi olan abla beni rome'da oyle bir korkutmu$ ki filmde gorundugu sahnelerde kafayi yiyi yiyi vercek sandim, tirstim..

    ha bu arada `red queen'in kirpiyle golf oynadigi sahne harici 3. boyutu koymayi unutmu$lar.. ben en az 2 boyut saydim gerci..
    --- spoiler ---
272 entry daha
hesabın var mı? giriş yap