3 entry daha
  • taraf'ı okşamış biraz. bu adamlarla aynı yatağa girmeye devam edin daha.

    "son günlerde taraf gazetesi ile ilgili yaşadığınız bir olay var. taraf önce sizden reklam istemiş sonra da ödemeleri yapıldığı halde tavır koyarak reklamı kesmiş. nasıl gelişti bu olay?

    taraf gibi inanç ve imanın olmadığı vicdanlarda; doğruluk, dürüstlük, hak ve adalet beklenemez. bu sebeple atalarına ihanet etmiş ve türkiye'nin islamsı caydırıcı gücüne göz dikmiş sefillerden başka türlü bir davranış beklenemez. kalpleri mühürlenmiş ve zihinleri körelmiş mahlûkların taşıdıkları maskeler, maalesef umut arayışı içindeki insanları yanıltabiliyor. taraf gibi materyalistlerin ilahı para olduğu için, fırsatlarını bulduklarında ne akit ne onur ne hak ne hukuk tanırlar. gizledikleri radikal masonik ideolojileri aziz nesin'le açığa çıkmış, aldattıkları darbe, demokrasi ve aydın argümanlarıyla kendilerini daha fazla saklayamamışlardır. eğer ermeni diasporosu'nun türkiye lobisi olmasalardı, böylesi bir açıklamayı kamuoyuna yapmazdım. çünkü nefsi bir mücadeleyi ve intikam hırsını, şeytanla eş değer tutarım.

    internet sitesinde taraf'a yönelik fikirlerinizin değiştiğini bir arkadaşınızın taraf'tan uzak durmanız noktasında uyarıldığınızı yazmışsınız. bugün taraf için düşünceleriniz neler, geçmişe göre değişmiş durumda mı?

    internetteki sayfamda da izah ettiğim gibi, içimizdeki cerahatleri temizlemeden haçlıların iştahını kapatabilmemiz söz konusu değildir. taraf, sivil insiyatif ve demokrasi manipülasyonuyla ezilmişlerin sözcülüğüne soyunmuş cesur bir kuruluş olarak, alttan alta insanlarımızı sömürmekte ve atalarına ihaneti teşvik etmektedir. tamamen yahudi-mason ittifakının ortaya koyduğu doktrinleri temel alan felsefesiyle, önce ikna edip ele geçirmekte, bağımlılık kazandırdıktan sonrada yavaşça zehrini enjekte etmektedir. allah beni uyandırdı, darısı diğerlerinin zihin ve kalplerine…

    gazetenin önce ısrarla reklam isteyip sonradan garip bir şekilde tavır almasını nasıl değerlendiriyorsunuz? bu tavır ilkeli mi?

    taraf'ın ne kadar ilkeli, cesur ve özgürlükçü olduğu sorgusunu bile abes karşılıyorum. düşünce, davranış ve tepkileri açık değil mi? bırakın mehmet ali şadoğlu'na yaptıkları ihaneti, yalanları ve nankörlüklerini. yaşadıkları bu topraklar için canlarını veren, namus ve vatanlarını korumuş o mübarek atalarını soykırım yapmakla suçlayabilenlere nasıl güvenebilinir, saygı gösterebilinir ve millet lehine samimi bir mücadele yaptıkları düşünebilinir? eğer hala taraf denebiliniyorsa, kusura bakmayın, allah'ın saptırdığını peygamberler dahi hidayete erdirememişken, benim gibi bir günahkar ne yapabilir?

    dindar kesimde sözkonusu gazeteyi takip eden çok sayıda kişi var. neler tavsiye edersiniz?

    özellikle şu gerçeği vurgularım ki, islam dünyası ve müslüman milletimiz, lawrence'lerden çok çekti ve birbirlerine düşman olup, iktidarlarını kaybettiler. taraf gazetesi, yazarlarının deşifre olmalarıyla birer lawrence'tirler, cuntaya karşı sözde duruşları, makyaj ve giyimiyle cazibeleşmiş art niyetli ve kötü amaçlı kadınlardan farksızdırlar. onun için benim gibi hiç kimse etkilenmesin, mutlaka derinlerinde sakladıkları ve fırsatını bulduklarında açığa çıkaracakları zehre odaklansınlar. zaten aşikardırlar, ancak okuyabilen, hissedebilen ve görebilenler için bir tehlike yoktur."
    http://www.habervaktim.com/…e_taraf_aciklamasi.html
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap