13 entry daha
  • ciddi ciddi hayatımda gördüğüm en overrated oyun. bu kadar berbat olup, bu kadar yüksek not alan bir oyun hatırlamıyorum gerçekten.

    oyunda en aksiyonlu sahnelerde bile şeker kız candy müzikleri çaldığını görünce insan şok oluyor direk. yani böyle bir oyuna 40 yıl düşünsem o müzikleri koymak aklıma gelmezdi. lan müslüm' den ferdi' den koyarım yine o şarkıları koymam o kadar söyliyim. bu kadar salaklık olmaz.

    yerli ve yabancı otorite kabul edilen oyun sitelerindeki incelemeleri okuyorum. adamlar şu oyunun grafiklerini övmüş. bunu görünce direk göz doktoruna gitme ihtiyacı hissettim. zira ps2 kalitesinde berbat grafikleri var oyunun. teknolojik olarak kötü değil bazı sahnelerde belli motorda iş olduğu. ama stil olarak çok kötü. hatunumuzun etrafını 4-5 yaratık çevirince ekranda biz kimiz, düşman kim, nası bir hareket yapıyoruz hiçbirşey gözükmüyor. karmakarışık görünüyor herşey. zaten görüntü net değil, blur efektinin bokunu çıkarmışlar tüm oyun boyunca ekranda bir bulanıklık hakim.

    ara videolar devil may cry serisinden bile daha fazla abartılmış saçma sapan atraksiyonlardan ibaret. artis artis hareketler, duvarda-tavanda motorsikletle gezmeler falan. bunlar dmc dede vardı ama bu kadar göze batmıyordu sanki. ayrıca her 30 saniyede bir video giriyor(her 4-5 yaratık öldürdükten sonra) ve bu videolar çok uzun. oyunu resmen oynamıyorsunuz saçma sapan videolar izliyorsunuz da arada bir kontrolü size veriyormuş gibi geliyor.

    oyunun tek hoşuma giden tarafı hareketler, büyüler ve combolar. ama onlarda grafiklerin karmakarışık olmasından ve görüntünün net olmamasından dolayı etkileyici gelmiyor.

    çıkış tarihi itibariyle tür bakımından da benzer olarak rakipleri : god of war 3, darksiders ve dante's inferno. bu 3 oyunun da yanında adı bile anılmayacak bir oyun. özellikle dante's inferno ya 60-70 veren siteler bu oyuna 90 ve üzeri vermiş. onlara sadece hasiktir diyorum.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap