3 entry daha
  • artık bilindiği üzere, kozmetik ve eş değer ürünleri satan bir online alış veriş sitesi.

    açıldığı ilk hafta 100 tl'lik alış verişe anında 20 tl indirim veren bir kampanyası vardı, büyük bir cesaret örneği göstererek, google'da tam isimini yazmama rağmen google'un arama seçeneklerinde önermediği alış veriş sitesinden ihtiyacım olan ve fiyatını uygun bulduğum 100 tl'lik alış veriş yaptım ve 80 tl ödedim.
    tüm ürünlerin açıklamalarında 24 saat içerisinde kargoya verilir yazmakta ama 5 gün olmasına rağmen ürünlerimi kargoya vermemişlerdi, kendilerine mail ile tepkimi belirttim ve beni yarım saat içinde telefonla aradılar, özür dilediler, 7 parça ürün siparişim vardı, bir tanesinin hazır olmadığı için kargoya vermediklerini söylediler ve istersem bir ürünü daha sonra gönderilmek üzere diğer ürünlerimi kargoya verebileceklerini ilettiler ben de kabul ettim.

    şimdilik deneyimim bu kadar, ilerleyen gelişmeleri paylaşırım, bu yeni alış veriş sitesi hakkında bir fikriniz olmuş olur.

    edit: sonucu da söyleyeyim tam olsun.

    eksik ürün içik tekrar telefon ettiler, üretici firmadan kaynaklanan sorundan dolayı o ürünün ellerinde olmadığını, eş değer bir ürünü gönderebileceklerini söylediler özür dileyerek ve gayet kibar bir dille, ben de kabul ettim ve eksik ürünüm de geldi.

    sonuç olarak, müşteri memnuniyetini dikkate alan bir şirket gibi imajı var, umarım bozulmaz böyle devam ederler.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap