• nedir sence o kampanyasiyla ortaya cikmaya calismis, ama amatorluk sagolsun, kampanyanin verdigi aciklar nedeniyle gizem kismi cuvallamis tanitima sahip olay. cuvallamalarin neresinden baslasam?

    1- bir kampanya yapacaksiniz, nedir bu vimjo diyeceksiniz, bi de en yakin tahmine odul vereceksiniz, ama bu kampanyayi, google onbelleklerini dusunmeden hayata gecireceksiniz:
    20 subat 2010 tarihli vimjo.com icin google onbellegi
    28 subat 2010 tarihli vimjo.com icin google onbellegi
    12 mart 2010 tarihli vimjo.com icin google onbellegi

    2-bir kampanya yuruteceksiniz, kampanyaniz da anasayfaniz cevresinde. yani sizin olayiniz vimjo.com olacak. piyasaya girerken gizem yaratayim tanitim yapayim derken.. blog sayfalariniz herkesin erisimine acik olacak:
    12 mart 2010 tarihli vimjo blog icin google on bellegi
    vimjo blog da vimjo kimdir kismi
    vimjo blogun kendisi

    3- bu da bir cinlik. tahmin et, email adresini ver kisminin hemen yaninda bir sayac var, bu sayac toplam tahmini gosteriyor sanirim, zira baska bir aciklama yapilmamis. dun, yani 23 mart 2010 da 9800 civarinda olan tahmin sayisi, bugun, yani 24 mart 2010 da an itibariyle 394 gorunuyor. yani? yani tahmin edecek kisinin sansinin cok oldugunu dusunmesi amacli sayaci dusurme cinligi. tahmin eden bakacak ki 394 kisi tahmin etmis, daha sansi cok yani. ama 9800 civari tahmini gorse oha mutlaka birilerinin aklina gelmistir gitti hediye deyip yazmayacak. ya da... uc nokta koyuyorum cunku bu amatorluk ihtimalini yazmaya parmaklarim varmiyor ama, sayac 10.000 i gosteremiyor olabilir :)

    tamam, gizem yaratip, merak ettirmek tanitim icin iyi guzel de, bu sekilde verdiginiz aciklarla o yaptiginiz sadece bir suru insanin email adresini ileride reklam amacli somurmek icin veri tabaniniza eklemekten baska bir sey olmuyor. kim bilir kac kisi kac tahmin adi altinda email adresini verdi simdiye kadar, zaten belli olan bir seyin ne oldugunu tahmin etmek icin..

    bu olay icin, reklamin iyisi kotusu yoktur diyeceklere de bir cift sozum var, tamam, reklamin iyisi kotusu yoktur da, ben sunu sunu yapiyorum deyip yapamamak cuvallamaktir efendiler.

    ha bu arada, "vimjo nedir sence o" diyenler icin gelsin.. 20 subat 2010 tarihli onbellege gore vimjo, hepsiburada.com klonu bir portal. 28 subat ve 12 mart 2010 tarihli onbelleklerde goruluyor ki, isi biraz daraltip, sadece kisisel bakim urunlerine indirgemisler.

    alisveris portali yani..

    editus: cinlik eklendi.

    budutatis: verilen linklerin screenshotlarini almayan kafami skim.
  • "vimjo nedir?" diye halâ merak eden ve e-mail adresini kaptırmayan kalmı$ olabilir diye buraya copy-paste edeyim. onlar da en azından doğru cevabı verip e-mail adreslerini kaptırsınlar.

    vimjo kimdir?
    posted by kamil yaman in genel müdürden on 17. mar, 2010 | no comments

    vimjo; sağlık, güzellik, kozmetik ve kişisel bakım alanlarında hizmet veren; e-ticaret sektöründe lider olmayı hedefleyen bir sanal mağazadır.

    vimjo’nun arkasındakiler,

    küçükoğlu gıda ltd. şti.,
    rotafarma ilaç san. a.ş.,
    sepetim sanal mağazacılık ltd. şti. ve
    bst prodüksiyon a.ş. ciddi maddi yatırımı ile desteklenmiş bir sanal mağazadır.

    ticari hayata kazandırdığımız bazı markalarımız: x-tra gel, elma&krom, santevit acai berry, cabbage pow, salvolin, likit mix, [...]
  • artık bilindiği üzere, kozmetik ve eş değer ürünleri satan bir online alış veriş sitesi.

    açıldığı ilk hafta 100 tl'lik alış verişe anında 20 tl indirim veren bir kampanyası vardı, büyük bir cesaret örneği göstererek, google'da tam isimini yazmama rağmen google'un arama seçeneklerinde önermediği alış veriş sitesinden ihtiyacım olan ve fiyatını uygun bulduğum 100 tl'lik alış veriş yaptım ve 80 tl ödedim.
    tüm ürünlerin açıklamalarında 24 saat içerisinde kargoya verilir yazmakta ama 5 gün olmasına rağmen ürünlerimi kargoya vermemişlerdi, kendilerine mail ile tepkimi belirttim ve beni yarım saat içinde telefonla aradılar, özür dilediler, 7 parça ürün siparişim vardı, bir tanesinin hazır olmadığı için kargoya vermediklerini söylediler ve istersem bir ürünü daha sonra gönderilmek üzere diğer ürünlerimi kargoya verebileceklerini ilettiler ben de kabul ettim.

    şimdilik deneyimim bu kadar, ilerleyen gelişmeleri paylaşırım, bu yeni alış veriş sitesi hakkında bir fikriniz olmuş olur.

    edit: sonucu da söyleyeyim tam olsun.

    eksik ürün içik tekrar telefon ettiler, üretici firmadan kaynaklanan sorundan dolayı o ürünün ellerinde olmadığını, eş değer bir ürünü gönderebileceklerini söylediler özür dileyerek ve gayet kibar bir dille, ben de kabul ettim ve eksik ürünüm de geldi.

    sonuç olarak, müşteri memnuniyetini dikkate alan bir şirket gibi imajı var, umarım bozulmaz böyle devam ederler.
  • turkiyenin tum video sitelerine reklam vermisler heralde, deliricem.

    "güzelleştiriyooo...bla bla" diye baslayan o sesi duydugumda monitor parcalamak istiyorum. icimdeki kratosu cikartiyosun vimjo. kafani koparirim senin, afroditim yaparim.
  • kredi kartı onayını verdikten yaklaşık 30 saniye sonra* beni arayıp adres teyidi yapan, "paketlemeyi yapıyorum, kargonuz yarın elinizde olacak" şeklinde bilgi veren ve gerçekten de ertesi günü ürün teslimatını tamamlayan site. takdir ettim.
  • türk inertnet camiasında gördüğüm en kötü isim, kozalak.com bile daha iyi.
  • kozmetik ve turlu turlu elektrikli kisisel bakim aletlerini piyasadan ucuza satan sitedir. fiyatlari ozellikle karsilastirdim. dukkanda satilandan daha ucuza gelmekte. bilindik internet alisveris siteleri gibi elektronik, ev esyasi vs. satmiyorlar. onlarin satmadigi ve urunlerini cesitlendiremedigi kozmetik alanina yogunlasmis durumdalar. ilk siparisimi verdim beklemedeyim.
  • sabah 09.00 da verdigim siparisi, 11.15 de bana teslim ederek cilgin atmis site. fiyatlarida harbiden uygun gibi.
  • ilk siparişim sonrası beni şoka uğratmış online satış sitesi. her şey almayı kafama koyduğum parfümü, kendilerinden feci uygun fiyatlı olduğunu bulmamla başladı. o dakikaya kadar parfümerilerde zaten pahalı olan ürüne, cheapsmells, strawberrynet falan gibi sitelerde bakıyordum ama onlara da birçok açıdan güvenemiyordum. bu sitelerin fiyatıyla yaklaşık aynı fiyatta vimjo'da görünce, siparişe karar verdim. satın aldıktan 5 dk sonra aradılar, adres teyidi aldılar, kargoya veriyoruz dediler ve ertesi gün parfümü teslim aldım. sorunsuz ve başarılı bir alışveriş oldu, gözlerim yaşardı.

    dolayısıyla başarılarının devamını diliyorum ama böyle tırt bir ismi de çok aramışlar mı diye merak etmiyor değilim. akılda kalmasın, öyle herkes giremesin diye herhalde. sonuç itibariyle olumlu referans yazılmış bir site olarak ekşi sözlük tarihine de not düşülsün bu entry.
hesabın var mı? giriş yap