64 entry daha
  • http://www.nethaber.com/…rnenin-uzunkopru-ilcesinde

    hemen olaya müdahale etmesini, mümkünse kendi tarifindeki ''toplumsal sorumluluk sahibi ideal trakya halkı'''na yakışır biçimde tüm sülalesini aforoz ederek müdahale etmeye çalışmasını görmek isteriz.

    ama tabi 8 yıl boyunca tecavüz olmuş, arada tecavüz'den doğan çocuklar evlatlık verilmiş, kör'le evlendirilmişken bu tip toplumsal olaylara anında tepki vererek caydırıcılık görevini başarı ile ifa eden trakyalılar dikakana bey'in öngördüğü ideal trakyalı tepki süresi'nin ve ihbarperver duyarlılığının çok altında kalmışlar, toplu halde tepki gösterip durumu düzeltememişler (bunda tecavüzcü'nün sarıkamışlı değil de uzun köprülü olmasında pay nedir? dikakana bey buna da hemen bir açıklık getirsin)

    kendisinin toplumsal tepki konusunda 8 yıl (1988'den itibaren düşünürsek 22 yıl) sessiz kalan uzunköprü'yü trakya'dan aforoz etmesi, ya da, 'ne yapmak gerekiyor acaba?' diye düşünüp, sık sık utanarak meseleyi dönüştürmeye yönelik gerekli toplumsal müdahale sürecini başlatması gerekiyor olabilir. utanarak başlayabilir.

    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=18828629
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap