18 entry daha
  • her yıl en az bir örneğini gördüğümüz; onlarca ünlü ismi ikişer ikişer eşleştiren, çiftler arasında iş-arkadaşlık-akrabalık ilişkileri ile mutlaka bir bağlantı kuran ve istisnasız her çiftin sonunun mutlu olduğu, klişelerle dolu all-in-one romantik-komedi paketlerinin 2010 modelidir. love actually ve he's just not that into you gibi başarılı örnekleri de olsa da bu türün, valentine's day onlardan biri değildir.

    jessica biel ve anne hathaway (başarılı değil) başarısız olmayan oyunculuklar sergilemişlerdir filmde. bryce robinson adlı 1999lu veletin de başarılı olduğunu söylemek mümkündür, fakat karakteri love actuallydeki küçük çocuğu fazlasıyla anımsatmaktadır. kathy batesin filmdeki işlevi ise büyük bir muammadır.

    --- spoiler ---

    eğlencelik bir film olarak, vaktinizi boşa geçirdiğinizi düşündürtmeyen bir film olabilir. hatta sırf taylor swift ve taylor lautnerın kendileriyle nasıl dalga geçtiklerini (bi dakka lan, yoksa gerçek halleri miydi o, eyvah eyvah) izlemek bile yeterlidir. ikilinin filmin sonundaki çekim hataları kısmında isim benzerlikleri ile dalga geçtikleri kısma ise güldüğümü itiraf etmem gerekir. taylor lautnerdan bir vücut şovu bekleyen ergen genç kızlarımızın ise hayal kırıklığına uğramamak adına izlemesi tavsiye edilmez.

    carter jenkinsin canlandırdığı alex karakterinin çıplak gitar çalarken kız arkadaşının annesine yakalandığı sahne ise fazla american pie durumu gibi gelebilir.

    --- spoiler ---
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap