2 entry daha
  • ---manga 505 spoiler---

    mangada en sonunda üçüncü kere kisame ile karşılaştı. ben bu karşılaşmanın kisame'nin yenilgisiyle sonlanacağını düşünüyorum. hele de guy sensei onu kendi alteri sandığında savurduğu tekmeyle kisame'yi şelalenin kayasına yapıştırdığını gördüğümden beri buna daha da inanmak istiyorum.

    ama fall of truth'dan sadece kisame çıkmadı. guy'ı korkutan ve paniklemesine neden olan şey, aslında öteki benliğinin ona lee ve "youth" hakkında söyledikleriydi. guy bu başlangıçtan bile öylesine etkilendi ve çekindi ki suların arasından çıkan hamam böceği kılıklı kisame'yi ezdi resmen (kısmen bunda guy'ın lakabının 'konoha'nın güzel böceği' olmasının da etkisi var. adam sonuçta geçekten bir böcek bekledi). herkes gibi guy sensei'nin de korktuğu bir şeyler olduğu ortaya çıkmış oldu böylece -ki sanıyorum bunlar da, rock lee'nin başında daha fazla duramayacak oluşu ve artık yaşlanmaya başladığını düşünmesi (kakashi bu aşağı yukarı aynı bunalımı 1. bölümün sonunda atlatmıştı, 2. bölümün başında daha güçlü ve daha fazla stamina sahibi bir kakashi ile karşılaşmıştık. mangekyou sharingan'ı da eklemek lazım elbette).

    aahh, bir de might guy'ın kisame'yi yine tanımama gibi bir olasılığı var (gerçekten bu böcek kılıklı yaratığı tanıyamayabilir ama, hakkını yememek lazım). işte o zaman kisame kendi kendini yok edebilir (dalek aksanıyla: exterminate).

    ---manga 505 spoiler---
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap