11 entry daha
  • fevzi budak benim aydınlatılmam gerektiğini hatırlattı bir kez daha.
    şimdi fevzi budak 2003 ten bu yana on bir kez görevden alınıp geri iade ediliyor. bu süre içinde personel müdürlerini mahkum ettiriyor bakanlardan tazminat kazanıyor.hakkını arıyor. bu zamana kadar da hakkını kazanıyor.
    ama ben burada mantığımı ve algımı kaybediyorum.
    arkadaş şimdi bu adam 7 (yedi) yıldır hukuk mücadelesi yapıyor.kolay iş değil akp nin bakanlarını tazminata mahkum ettiriyor.
    gerçi görevi kötüye kullanmaktan mahkum ettirdiği müdürler daha sonra miletvekili yapılıyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
    bunca yıldır diken üstünde bir hayat yaşamış adam ve haklı olduğunu biliyor.
    sonra bir gün gazetelerde haberler "fevzi budak tutuklandı"
    neden? yolsuzuktan
    hakkında işlem yapan kim? malumunuzosman şanal#18212923
    şimdi bu haberleri okuyunca fevzi budakın mı yoksa buna inan insanların mı aklından şüphe duymak gerekiyor?

    buna bağlı olarak aklıma gelen diğer haberlerde var tabi.ergenokondan tutuklananların verdikleri ifadeye göre güya yada ihbarcılardan gelen haberlerle
    ergenekonda yönetici olduğu yönünde evine baskın yapıldığında yasa dışı krokiler bombalar silahlar yakalananlar var bide.
    o kadar akıllılar ki ülkeyi alttan oyan bir örgüt kurabiliyorlar ama evine baskın olucağını aklına getiremeyip evinden silahları belgeleri uzaklaştıramıyorlar. evin ortasında sehpada falan duruyordur bütün belgeler (bkz: yersen)
    koçum eve misafir gelse çorapların ortadaysa misafir görmesin diye saklarsın bu adamların aylar sonra bombaları gömdükleri krokiler kitap ayracı gibi kitap aralarından çıkıyor. mantık hani nerde? he askerde mantık aranmaz dersen eyvallah.
    azcık akıl fikir.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap