18 entry daha
  • okumadım bu okulda. eğitimi nasıldır, ne şartlarda eğitim verirler bilmem ama dışarıdan iki ay gibi bir süre izlemiş biri olarak bir kaç kelam etmek isterim.

    ilk önce şunu bilmeliler ki türk hava kuvvetleri'nin göz bebeğiler. hazırlık ve bunu takip eden üç sınıf daha kendi içinde devam eden bir kurallar bütününün parçası. alt sınıfların üst sınıflara olan saygısı vs. takdire şayan. yaz kamplarını aliağa atış ve tatbikat komutanlığı'nda yaparlar son iki senedir. gördüğüm izlediğim kadarıyla da baya güzel geçer onlar içinde. günde üç defa askeri yüzme stilleri eğitimi için denizdeler mesela. baya da faydalı onlar için. malum geleceğin f16 pilotları, kuvvet komutanları belki de.

    okul komutanları ve başlarındaki diğer komutanlar eğitimlerini başarıyla tamamlamış ve emekli olmadan önce tecrübelerini bu gençlere aktarmayı seçmiş pilotlar. kimisi bilmem hangi ülkede nato görevi yapmış, kimisi uçak kazasından canlı kurtulmuş.

    sözün özü bu ülke için büyük bir değer bu okul. kıymeti bilinir umarım...

    uzun bir süre sonra gelen edit:

    eğer bir gün bu entryi bu lisenin bir öğrencisi okursa, aliağa'daki yaz kampında kendileri yüzerken onları gözetleyen bir lifeguardın olduğunu bilsinler.
    işte o lifeguarddır bunları yazan..
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap