• b'iota'nın yeni saç losyonudur kendileri. aslında hiç bir işe yaramadığı bir çok kişi tarafından test edilip kanıtlanmış bioxcin'i senelerdir devasa reklam kampanyaları ile inanılmaz adetlerde satmayı başarmışlardı. ancak ürünlerinin etkisizliğinin bilinirliği artık reklamlarının ikna gücünü geçmeye başlayınca iyi bir satış pazarlama stratejisi uygulayarak forte formunu çıkarmaya karar vermişler.

    kutusunun üzerine "8 kat daha yoğun" yazarak "bioxcin'in saç dökülmesini durduramadığını biz de biliyoruz. sizi yolabileceğimiz kadar da yolduk. en başta üretmemiz gereken formülünü şimdi piyasaya sürerek memnun kalmayan müşterimizi yeni reklamlarla tekrar ikna edeceğiz, tekrar satış yapacağız" demeye çalışıyorlar.

    bundan önce bioxcin'in* 6ml.lik 24 ampul içeren kutusunu 89 liradan sattıkları için düz hesap ile 60 ml.lik bir ambalajını 37 liradan satmaları gerekir ki büyük ambalajın her zaman daha ekonomik olması gerektiğinden aslında 37 liradan da pahalı olacaktır. oysa bu 8 kat daha yoğun bioxcin forte 60 ml. ambalajda 49 liraya satılmakta. sadece fiyatına bakarak -reklam bütçesini hiç hesaba katmıyorum bile- ar-geye ne kadar çok para harcadıklarını ve sattıkları ürünün hammadde maliyetini anlayabiliriz.

    "bu güne kadar kazıklandığımız mühim değil, hem adamlar daha güçlüsünü eskisiyle neredeyse aynı paraya satıyorlar, ne güzel. kelliğimize çare olur mu, asıl sen ondan haber ver!" derseniz, o konuda hiç yorum yapmayım daha iyi.
    *
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap