40 entry daha
  • hangi akla hizmetse annem bana bir kere giydirdi bunu.
    anaokulundayım. adanadayız. kışın hava çok soğuk diye -kafası hiçbirşeye basmayan bendenize- annem giydirmişti hatıyrlıyorum. ulan güzel annem demedin mi adana burası ne kadar soğuk olabilir diye. yok düşünmedi. sadece benim ne kadar ufak olduğuma baktı ve üşümesin dedi. ya okuldaki karizma annecim? o n'olacak?

    neyse giydim gittim okula. oh sıcak sıcak takılıyorum sınıfta. ama sorsan oyundan dalgadan haberim bilenem yok, altımda birşey var mı yok mu? ne olduysa beslenme saatinden sonra oldu. yedik börekleri susadıkça içtik limonatayı meyve suyunu. dibine vurduk afedersiniz. doğal olarak çişim geldi. izin aldım gittim tuvalete. açtım fermuarı. yok. lan?! efendim pipim yok!! lan!!! nere gitti? yok uğraşıyorum ediyorum ulaşamıyorum pipiye. tabi ufak o zamanlar , kolay değil yani ulaşmak zaten. ama ben bir terle bir terle korkudan. sandım ki çişin hepsini terleyerek attım zaten. ama yok. coupling'deki bardak hikayesi gibi. işememem gerek dedikçe çişim artıyor. artıkça panikliyorum panikledikçe tuvalette sağa sola çarpıyorum. örtmen geldi sonra : "porco bişey mi oldu nerde kaldın " dedi. durdum lan. böyle nefes almadan durdum. susarsam gider dedim. korkunç sonu bekliyorum. önümde iki yol var ya altıma işeyecem ya da örtmenim el atacak meseleye. "bulamıyorum" dedim. canım örtmenim "pantolonun indir tamamen sonra külotlu çorabı sonra da külodunu sıyır yap" dedi. neyse yönlendirmeleriyle kendim hallettim.

    nasıl mı rezil oldum? ben oyunun dibine vurup yeyip içip neşelendikçe çoşmuşum. çoşdukça paçam sıyrılmış. o sıyrıldıkça herkes görmüş. kız gibi çorap giymişim. öğretmen tüm yıl bana bakıp güldü pis pis. arkadaşlar kız dedi. 6 yaşında kaldıramıyor insan bunu. bir daha giyer miyim ne içlik ne çorap.

    ah annem ahh.
166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap