703 entry daha
  • sayesinde bizden bi sikim olamayacağını gördük. taraftar hemen sonuç istiyor ve eminim ki başkan da taraftara istediğini verecek, politika... 20 senedir devam eden karaktersiz, günü kurtarmaya dayalı futbola devam edeceğiz, elde ne varsa onunla kısa vadeli işler yapmayı bilen hocalarla, hiç bir zaman da futbol oynadık lan biz diyemeyeceğiz, sistem mistem olmayacak, buna eminim artık. sözlükte bile bu isteniyorsa, söyleyecek bir şey yok.

    milne zamanında beşiktaş'ı gördük, herifler futbol oynuyordu, takımdılar. hagi'nin oynadığı dönemdeki galatasaray'ı gördük, şiir gibi top oynuyorlardı, takımdılar. bu sistemler öyle sihirli değnekle oturtulmadı, 3 ayda takım olmadılar, sanırım kimse hatırlamıyor. ama biz, çok büyük takımız ya, her sene zaten avrupa da kupamız var, biz dayanamayız yarım sezon kötü olmaya.iyi hoca dediğin, 20 senelik kök salmış sistemsizliği 3 ayda silip atacak, yerine süper top oynayan takım koyacak. sözlüğü yabancı birisi okusa, aykut geldi, gül gibi futbol oynayan takımı berbat etti, 20 senelik sistemi çökertti sanacak. beyninizi sikim sizin, futbol profesörleri, size daum gibi hocalar yakışır, karaktersiz futbolla alınacak şampiyonluklara sevinirsiniz.

    bu arada, aykut çok iyi falan demiyorum, keşke sabredebilseydik diyorum. en azından birşeyler vaadediyor, belki yapar, belki yapamaz o ayrı...

    ayrıca, yok neden şunu şöyle yaptı, yok onu neden buraya aldı, yok neden bunları söyledi gibi boş sorularla beyninizi yormayın. çok klişe olacak ama bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmaya çalışıyorsunuz, bir takımı haftada 90 dakika seyrederek, sadece elinizdeki bu veri ile koskoca takım için çözümler üretmeye, insanları yargılamaya çalışıyorsunuz, komik olmayın lan. şimdi hemen oynadığınız o menejerlik oyununu açın, takımınıza 3 şampiyonlar ligi kupası kazandırın. 2 tane de türkiye kupası alın ki, hep beraber rahatlayalım.
21241 entry daha
hesabın var mı? giriş yap