11 entry daha
  • ismi über süper güzel rock grubu. kendilerini anlatışları ise şöyledir (ana fikir içine atma!);

    "gazino, 2007 yılında barış erdem ve cem akkartal tarafından kuruldu. 2008 yılında çağrı döner’in ve 2010 yılında ümithan şardağ’ın katılımıyla grup, bugünkü halini aldı.

    galatasaray lisesi’nden arkadaş olan barış erdem ve cem akkartal’ın müzikal beraberlikleri 2000 yılında başladı. birkaç kez beraber grup kurmalarına karşın, gruplara katılan diğer elemanlarla sorunlar yaşamalarından ötürü ideal kadroyu oluşturamadılar. ancak iki kişi olarak yollarına devam etme kararı aldılar ve beste çalışmalarına ağırlık verdiler. bu süreçte yaptıkları besteler gazino’nun altyapısını oluşturdu.

    2009 yılında çağrı döner gruba katıldı. istanbul üniversitesi devlet konservatuarı’nda okumakta olan çağrı döner’in hayata bakışı ve hedefleri kısa zamanda kaynaşmalarını sağladı.

    son olarak davuldaki hünerlerini sergilemesi için gruba davet edilen ümithan şardağ’ın da katılımıyla kadro tamamlandı.

    gazino çok yakında albüm çalışmalarına ağırlık vereceği gibi, canlı performanslar için de hazırlıklarını sürdürmektedir. gençliğin enerjisini sürekli taşımak ve yolunda gitmeyen şeylere dair şarkılar yaparak ¨içine atma kültürüne¨ karşı durabilmek gazino’nun en büyük hedefleridir."
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap