• a&e de yer alan storage(depo) lar uzerine yapilan realite show'lardan biri. bilindigi uzere amerika'daki toplu depolarda depoya sahip iseniz eger aylik aidatinizi 90 boyunca odemediginiz taktirde aninda ihaleye cikartiliyor. ihale kurallari:

    -herkesin kiliti kirilan depoya 5 dakika bakma hakki var.
    -bakarken hicbir esyaya dokunmak yada kutularin icine bakmak yasak.
    -odeme olarak cash sadece kabul ediliyor.
    -en yuksek acik arttirma onerek depoyu aliyor.

    amac icinde degeri olan seyleri bulup satmak. 4 adet ana karakter var.acik arttirmayi yapan super hizli konusan dan dotson varki amerika'daki tum acik arttirmalarda bir numara isimlerden biri.
    barry weiss ihtiyar delikanli ve koleksiyoncu, digerlerine gore cok daha amator acik arttirma isinde, sansi bazen yaver gitse de cok basarili oldugu soylenemez. ama komik naif bir karakter.
    darrell ise klasik amerikali tombik karakter. hayati senelerdir depo gezip onu zengin edecek esyayi ariyor, zamaninda 120bin dolarlik bir dergi koleksiyonu bulmus. ama isi bilenlerden.
    jarrod ise tatli mi tatli karisi brandi ile acik arttirmacilar icinde en az paraya sahip olani. bu bakimdan degerli olabilecek depolari parasi fazla olmadigi icin kazanamiyor. yani ucuz depolar pesinde. yalniz o bebek yuzlu brandi nerden ayarlamis, askin gozu hakkaten kor.
    ve son olarak en az sevilen "yeaaaap" diye klasik gicik sesiyle david hester var. darrell ile hic anlasamaz, hatta darrell birseyi begensin sirf o alamasin diye fiyat yukseltir. zira biraz da amac rakiplerin depoyu oldugundan fazla fiyata kaktirip bir baska depo aliminda nakit sikintisi yaratmak. oyun bayagi stratejik, david hester babadan gelme bu isin profesyonel yapiyor, saglam dukkani ve elemanlari ve kamyonlara sahip. her zaman bir deste parayla gelip govde gosterisi yapar. zaten degerli depolari genelde o hep kapiyor.

    genel olarak zevkli bir seri, insani merakta birakip cikan antika yada koleksiyoncu parcalarin ne kadar edebilecegini gostermeleri acisindan zevkli. tek sacma yani sadece fiyat bictiklerini goruyorsunuz, yani aslinda o kadar eden parcayi satip satmadiklari soylenmiyor. hani belki o kadar etse de acaba alici bulmak o kadar kolay olabilecek mi bilmiyoruz.
    amerikan realite serileri acisinda bu koleksiyon ve antika isleri aldi basini gidiyor, american pickers, american auctions ve storage wars gibi turevler bir hayli artti ,severseniz hakikaten zevkli izlemesi.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap