113 entry daha
  • 12 yıllık bir kaçmanın ardında beş saat sonra hasteneye teslim olup sinir,stres,baygın bir şekilde bitmesini bekleyeceğim ameliyat. ne desem bilmem ki traş olurken bile ufacık bir jilet kesiğinden bayılan bünye bu işi nasıl atlatacak belirsiz.

    edit: ameliyat olalı yaklaşık 10 ay geçmiş
    iyi miyim?
    evet .
    iyi nefes almak nasıl bir duygu?
    muhteşem anlatılmaz.
    bu ameliyatı olması gereken lakin kaçan arkadaşlara tavsiyeniz var mı?
    kaçın amına koyyim bakmayın milletin dediklerine ameliyat sonrası geçen o 3 gün varya ömrümden 25 yıl götürmüştür. yok silikon tampon yok tıp ilerledi hasiktirin amkym.

    edit2: ameliyat olalı yaklaşık 3 yıl geçmiş.
    iyi miyim?
    evet, 3 yıllık sürede kilo da verdim hiç bir diyet uygulamadan.
    iyi nefes almak nasıl bir duygu?
    bazen grip falan olduğumda eski günlerdeki gibi nefes almak zorunda kalıyorum tek taraf tıkalı falan saçma sapan işler yani yav diyorum o kadar sene ben nasıl yaşamışım böyle.
    bu ameliyatı olması gereken lakin kaçan arkadaşlara tavsiyeniz var mı?
    bu hiç değişmez kaçın lan ta ki doktorun bana dediği gibi evladım ameliyat olmazsan siki tutarsın teşhisini duyana kadar kaçın. yok tampon yok ilerlemiş tıp yok silikon geç hacı geç sonuçta çekiçle dalıyor burna eski mısırda da yapılanın aynısı ne ilerledi amk hele burda da yazmışlar ben ameliyat sonrası hiç acı hissetmedim sadece tamponları çıkarırken biraz içim geçmiş diyenlerin hepsine hasiktir diyorum. o tamponlar çıkana kadar geçirdiğim süre hala kabus gibi arada rüyalarıma girer. iyi, güzel, acı yok, hemen bitiyor, sabah ameliyat oldum akşam pavyondaydım türü şeyler yazanlara direk müşteri çekmek isteyen doktor yaftası yapıştırın dikkate almayın.
469 entry daha
hesabın var mı? giriş yap