37 entry daha
  • ben bunun çok abes bir versiyonunu yaşadım. şöyle ki:

    kalabalık bir şehirde caddenin kenarında yürüyorum. bir an duraksadım ve ''burası neresi, ben nereye gidiyorum, bunlar gerçek olamaz kesin rüyadayım gene'' dedim kendi kendime. sonra şuan hatırlamadığım bir sebepten ötürü kesinkes rüyada olduğumu anladım. hemen uyanmalıyım diye düşünürken aklıma başka bir fikir geldi, madem kalabalık bir şehirdeyim ve bu bir rüya, öyleyse tadını çıkarmalıyım bunun.

    gerisi fena oldu. karşıma çıkan herhangi birine kafa göz daldım, önümden geçene tekme attım. markete girip sağı solu devirdim. restoranlara girip masayı, camı çerçeveyi devirdim. birisi çıkıp da ''nabıyorsun lan amına kodumun çocuğu'' deyip bana girişmedi, e ne de olsa rüya. sonra eğlenceyi ilerletip kuyumcu soydum, lüks bir araba çaldım. ''gta oynuyorum sanki amına koyim, bu ne lan böyle rüya mı olur'' derken, önüme polisler geldi ve silahları çektiler. ''aha sıçtık hemen uyanmalıyım, uyan ulan uyaaaaaaaan'' diye çığlık attım ama en uyanmam gereken yerde uyanamadım lanet olsun. sonra tabi ki polis amcalar beni bir güzel dövüp götürdüler ama kodese değil, akıl hastanesine götürdüler. rüyada bile karizmayı çizdirdik anasını satayım.

    neyse sonra nasıl olduysa uyandım. hani uyandıktan sonra hareketsiz durup boş boş bakarsınız ya, aynen bir 5 dakika öyle durdum. bu neydi lan diye. artık hangi bölgemin açıkta kaldığını düşünmek bile istemiyorum.

    edit: bunun lucid dreaming olduğunu söyleyen 100. kişiye büyük süprizler hediye ediyoruz.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap