aynı isimde "öyle bir geçer zaman ki (dizi)" başlığı da var
75 entry daha
  • nostaljik müziklerle gönlümde ayrı bir yer tutan yerli dizi. şunu fark ettim ki çalınan müzikler hep umut ve dayanışma üzerine, hayatı çok iyi yansıtıyor ya da cem karaca'nın o kendine mahsus parıltısı bizi bunları düşünmeye sevk eden. iyi ki bu topraklarda doğmuşum, iyi ki cem karaca ile aynı çağın insanı olmuşum ne mutlu.

    aylin: bu hafta annenle barıştın ya aylin, efferim. lan bizi de ağlattın gene tuvalet kağıdıyla, bim poşetimi alıp akan gözyaşlarımı, burnumu sildim durdum sayende. kocana biraz ilgi göster. tamam sevmiyon etmiyon da bu da eşşek değil be aylin. çocuk daha pompalayamıyor bile biraz ilgi biraz şefkat litfeeen bebişimm..

    berrin: osmanımın bevvin ablası. senin gibi ablam olsa keşke bevvin. hayal kırıklıklarımda, mutluluğumda yanımda olan boynuma sarılan. ne şanslı şu mete. yarışmada annenin boynuna sarılışını ona moral verişini kıskandım.

    soner: soner sen koca bir çılgınsın. desen ki gel evlenelim cinsiyet değiştirmeyen top olsun oğlum. senin gibi bir koca kaçmaz. töbe töbe kızarkadaşım beni kesecek sayende soner. iyi ki varsın bebeğem. sakın aylin'den öc alıcam niyetine mesude kevaşesini pompalama. onda öyle bir ana var ki adamın iliğini kurutur. aman diyim ben sağa.

    mesude: allah senden bela vermiş. kıskandın aylin'imi senden güzel senden daha iyi kalpli. fesat ruhbaz. yolun yol değil mesude. zengin koca merakın yüzünden ırıspı olacan bu gidişle. yıkıl karşımdan.

    necati: lan sümüklü cicoz interneti kesilmiş ttnet müşterisi gibi ne zırlıyon lan. oh olsun sana. al şimdi helvayı öhöm anladın sen. sus rezil.

    mete: bravo mete. vallahi bu sefer biz koştuk arkandan. her geçen gün daha iyiye gidiyorsun. yalnız söylemeden geçemeyeceğim sen en az 10 bölümdür slow modda bizi esir et sonra git rockçı serpil gibi cayır cayır yanar modda çığır oldu mu şimdi? cümle aleme "ama ben rockçıyım herkes bilsin yani" dedin. ne şanslısın lan sen. boynuna atılan bir abla, seninle gurur duyan gözleri gülen bir anne, yanaklarını sıkan ton ton mu ton bir babaanne ve dünyalar tatlısı bir kardeşin var. üzülme oğlum inci hocaya. bende ağladım yeminne. o öküz herif kıyacak incimize. çatır çatır acımadan el oğlu işte acır mı lan. neydi o düğünü terk ediş halin emre aydın'ın sevgilisinden ayrılır moduna bürünmüşün. boş ver metem kız mı yok. şu mesude'nin iman tahtasını bir kır hayrına. yoksa aylin'in başına çorap örecek.

    inci: ahh incim ahh. gittin artık. maffettin beni hocam. nasıl yaptın. şu beyaz tene, uzun kızıl saçlarına, pırlanta kalbine her şeyine hayrandım. hayallerimi öldürdün inci. ühühüh...

    caroline: sen biliyo çok uyanik kadiin. patron olcek sen aliiye. paa. elleh belani. tüm türkiye senin g.tüne parmak koysun. yılansı fare.

    ali: gavur. yarasa mı kemirdin, moğol kanı mı içtin, maya kavminde kafatası maçı mı yaptın, ne vicdansız ne ahlaksız ne serseri pislik adamsın sen ali ya. bırak şu kadının peşini artık. seti basıp ağzına ağzına vurasım var.

    cemile: dünyalar güzeli annem benim. yarışma salonundayken gözlerin ayrı gülüyordu be cemile gözbebeklerinde güneş kardelenler açmıştı adeta. senin gibi bir annem olsa keşke. çocuklarının hatalarında ne güzel uyarıyorsun bir filozof gibi. bir de benim annemi gör favorilerimi çekip güdümlü terlik atışı yapıyor. hikmet karcı ile de evlenme cemile. ben seni bu dizide kendi ayakları üzerinde durup çocuklarını doyuran ve büyüten bir kadın olarak seviyorum. sen böyle güzelsin. öperim o güzel kokulu yanaklarından.

    hikmet karcı: ali'ye posta koyup ardından cemile'ye evlenme teklifi ettin ya o an ali moronunun sırf yüz ifadesi için bile sana aşık oldum balıkçı. ha cemile evlenmezse annem evlenecek. yemin billah etti vallahi. seviyoruz seni balıkçı.

    neriman: naleet karı. umarım o mıymıntı koca seni boşar da sultanahmet meydanında dilenci olursun, sadaka verenin olmaz.

    ve murat: seni en sona bıraktım gerizekalı. lan murat hadi o dönemde bilgisayar, internet, cep telefonu yok. lan oğlum hiç mi seks dergisi okumadın lan. hiç mi pozisyon bilmiyorsun her defasında koala gibi aylin'in üzerine çıkmaya çalışmalar. la bir yürü. yat yatağa geç üste de. ben mi öğreteyim oğlum sana seks yapmayı. ölmeye ölmezsin, komaya girmezsin. lan ölecek diye bekledik dirildin amk. kavak yellerindeki oyuncularla ağız birliği mi yaptın nedir? onlara da sinir oluyorum zaten. sizin bu ölememe durumlarınız beni risperdal kullanmaya itecek sonunda. yiğit özgür karikatüründeki menkıbe teyze gibi öleni zikzinler mi dedin ne dedin. ben anlamadım bu işi.
180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap