5 entry daha
  • servera göre değişse de genellikle çok önemli bir skilldir. sanane'de bu skill'i gmlemiş kişiler ufaktan terminatör moduna girip etrafındaki 5-10 warrior'a rahatlıkla karşı koyabilirdi. büyük ihtimal parrying sanane'de en zor artan skilldi mirim.

    kafaya taktık, bir şekilde bu skill'i gmlememiz en kötü 80- 90 seviyesine getirmemiz lazım. öyle kasıyoruz olmuyor, böyle kasıyoruz olmuyor. 2 kişi makroya bırakıyoruz, biri bandajlıyor. diğer yandan 4-5 tane at, 2-3 oyuncu hızlı silahlarla aynı anda saldırıyor. saldırılan karakterde vurmamak için sürekli war mode'a girip çıkıyor. sabah kalkıyoruz bakıyoruz, aldığımız skill artışı 0,2. bazı sabahlarda bir şekilde makro bozulmuş ve ortalık kan gölüne dönmüş. anlayacağınız bu şekilde mantıklı bir oluru yok bu işin.

    derken bir gün yanlış hatırlamıyorsam brit'in kuzey taraflarında ork kampının oralarda gezinen bir arkadaşımız çözümü buluveriyor. bu gezinme sırasında başıboş 2 healer npc ile karşılaşıyor. bu npc'lerin en büyük özelliği, ellerinde silah olmaması, çevikliklerinin gayet yüksek olması ki bu vesileyle ardı ardına darbe vurabiliyorlar ve de ölümsüz olmaları. bu arkadaşlara ister tornavidayla, ister +15 katanayla girişin ölmüyorlar. bu iki yolcunun bize sunduğu yardımı geri çevirmiyor ve 1 haftalık süre içerisinde hem parry hem tactics ve swordsmanship skillerinde istediğimiz seviyeye geliyoruz. sonrasında çok bakındık fakat o arkadaşları bir daha göremedik. herhalde birileri olayın farkına varıp infazlarını gerçekleştirdi.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap