3 entry daha
  • hızlı bir yunan adaları turu yapmak için iyi bir yol. louis majesty'nin 3 gecelik turuna katıldık, erken tarihli bir rezervasyonla yurtiçinden çok daha ucuza geldi. tek sıkıntısı adalarda az zaman geçirmeniz. onu da önceden yapılmış planlarla iyi bir şekilde değerlendirebiliyorsunuz. haziran-temmuz gibi kalabalık bir dönem giderseniz, adalarda kol kola omuz omuza gezmek zorunda kalabilirsiniz. bizim tek geminin yolcuları bile sokakları doldurmaya yetti.

    gemi, 10 katlı kocaman birşey olmasına rağmen, ufak ufak sallanıyorsunuz; kısa süreli minik depremler gibi. hemen her katta geniş salonlar var, buralar gündüzleri kitap okumak için ideal. akşam da bu salonlarda canlı müzik oluyor.

    gemide en düşük ücreti veren bizle en yüksek ücreti verenler, aynı hizmeti satın alıyordu, aynı yemekleri yiyordu; o yüzden üst katlarda oda almak pek mantıklı görünmüyor.

    adalarda gemi limana yanaşmıyorsa, tenderboatlarla adaya çıkmak 1 saate yakın zaman alıyor. o yüzden her ada için ayrı ayrı zamanlama planlamanızı yapın. özellikle pire'den atina'ya geçiş ve dönüşte koşturmak durumunda kalabiliyorsunuz.

    gemide kahveler, bira ve kokteyller 4,5-5 euro civarı; happy hourlara denk gelirseniz 1 fiyatına 2 içecek var. her akşam birer içecek ve zorunlu bahşiş tutarıyla beraber gemide harcayacağıız para kişi başı 50 euroyu geçmez.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap