65 entry daha
  • ulan her sene mevsimi gelip şu mevzu açılınca tekrar tekrar yazıyorum bıkmadan usanmadan. yine yazacağım.

    ulan şort iğrenç, kısa kollu gömlek iğrenç, içine atlet giymek iğrenç, ayağa sandalet giymek iğrenç. ne giyelim lan piç? kadın denen cins etek de giyiyor, şort da giyiyor, sandalet de giyiyor, atlet de giyiyor, sütyen de giyiyor, kısa kollu gömlek de giyiyor. hepsini de giyiyor amına koyim be. ama birebir aynı amaç için, yani sıcaktan korunmak, sıcağın etkisini azaltmak, terlediğimi dışarıya belli etmemek için erkek olarak ne giyersem giyeyim iğrenç oluyor lan.

    götüme koyayım, iğrenç ibnenin tekiyim lan ben. kırk derece sıcakta kıllı vücuduma uzun kollu beyaz gömlek giyip çiğ köfteci gibi kollarını kıvırıp, sırtı yamyaş terden transparan olmuş, içindeki kılları aynen gösteren goril gibi gezeceğime, siyah çoraplı kapalı makosenlerin içinde yandım allah diye bağıracağıma, içine atlet de giyerim, üstüne kısa kollu gömleğimi de giyerim, ayağıma da keten pantolonumla yazlık iskarpinimi de giyerim. iğrenç iğrenç takılırım.

    bir tane kadın çıksın da erkeğin giydiği iğrenç dediği şeyleri giyip iki gün dayansın göreyim. ikiyüzlüler sizi be. hadi bakayım temmuzda bir gün pantolon ceket takım elbiseyle gel işe. içine de body falan değil, uzun kollu beyaz gömlek giyip yakasını ümüğüne kadar kapat. içine de sütyen giyme, beyaz gömlekten belli oluyor. ayağına da naylon çorap (pamuklu erkek çorabı demeyeyim hadi şeklin bozulmasın) ve kapalı ayakkabı giy. hadi bi yap da göreyim boyunu hanımefendi.
1317 entry daha
hesabın var mı? giriş yap