• "allah belanı versin kanzuk" yazanın uçurulduğunu "allah belanı versin kanzuk" başlığında iddia etmek de ilginç. iddia bulunduğu yer itibariyle kendini çürütüyor. ama anlaşılmadıysa diye söyleyeyim: yalan. iddiada bulunan da iddiasının yalan olduğunu büyük ihtimal zaten biliyordur. ekran görüntüsü alıp, aylarca saklayıp kendince zamanı geldiğinde piyasaya kaset sürer gibi sunduğuna göre, yazarın kendisini uçurduğu gibi basit bir bilgiyi gözden kaçırdığına inanmak biraz zor.

    bahsi geçen eksik intihar hakkımda iki adet gg entry girmiş, biri 30/7/2010, diğeri 31/7/2010 tarihli, ikisini de hakaret içerdiğinden gg nedeniyle silmişim, ikisi de "allah belanı versin kanzuk" başlığındaki, yani bu başlıktaki #19861988 numaralı entrysi değil, başka entryler. bu başlıkta yer alan entrysi hiçbir moderasyon işlemi de görmemiş, ben veya bir başkası da silmemiş. eksik intihar ikinci sildiğim entrysinden kısa bir süre sonra, yine 31/7/2010 tarihinde kendini uçurmuş(hesabını kapatmış). zaten profilinde de gudik* yazıyor. her şeyi araştırıp, neredeyse 1 yıl önce olmuş bir hadisenin ekran görüntülerini saklayacak kadar ciddi çalışan yazarların bu ayrıntı için de başka bir yalanları mevcuttur eminim.

    o kadar kendilerinden emin yazıyorlar ki, ben moderasyon uçurmuştur diye düşündüm bir an, hatta bir yazara da bela değil, gg nedeniyle uçurulmuştur diye yazdım, gg entrylerini sildiğimi hatırlıyorum, neden uçtuğunu bilmiyordum dahi. zaten dediğim gibi, uçmamış, hesabını kapatmış.

    bir yazarın dediği gibi, allah benim belamı vermiş zaten, belamla barışık olmaya çalışıyorum.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap