• aşağıdaki gibi bir konuyla senaryoya çevirdiğim ihtimal.

    "küçüklerin dişlerini çeken güzeller güzeli kızımız çocukların dişlerini çekerken, dişin etten ayrıldığı andaki parıl parıl parıldaması. kızımıza ilgili ve içindeki çocuğu yaşatan*, yakışıklı bekar bir babanın bu ışığı farkedip aşık olması. kötü geçen buluşmalar, nazlar kurlar, kapıda öpüşememeler.
    aşk hayatı kötü şişman asistan, birileriyle sürekli arasını yapmaya çalışan, zırt pırt tavsiyelerde bulunan 5 çocuklu arkadaş. ha bir de sürekli kızın peri olduğuna ispatlamaya çalışan takık komşu olmazsa olmaz.
    finali de şöyle;
    tüm sorunlara rağmen nikah masasına gidilmiştir, fakat takık komşumuzun kiraladığı sahte manita, durdur bu nikahı nikah memuru o benim erim nidaları ile salona girer ve esas kızımızın salondan gözyaşları içinde kaçmasına neden olur. kızı ikna etmeye çalışırken üç beş serseri; abla rahatsız mı ediyor der, bizim oğlana dalar ve bir dişini kırarlar, sonra kız dayanamaz oğlan da bu arada onu ne kadar sevdiğini söyler edebiyat yapar. neyse kız affeder, öpüşürler bu esnada da eksilen diş parıldayarak yerinde belirir."

    (bkz: son)
hesabın var mı? giriş yap