2 entry daha
  • bu baglamda misal en cok entrysi olan yazarlardan biri (orn. 10bin entryli) ucsa sozluk capinda 7-8 siddetinde deprem gibi bisey olur bu, isin tadi tuzu kacar.. yani sadece yukarisina kat cikabildigimiz bi yapinin aradan rasgele katlarinin yokolmasi gibi bisey bu..
    boyle bi potansiyel varken sunu da anlamak gerekir: bi yazar guzelcene 10bin entry yazmis ve ucurulmamisken sonra ucurulup tum entrylerinin silinmesi nasil biseydir, eski entrylerinde ucurulabilirlik potansiyeli varsa niye duruyodur o yazar, niye duruyodur o entryler?.. en azindan tarihe gore bi sekilde silinse ve korunsa entryler mantikli olur gibi, de ki son 1 ayi sil misal.. kimse moderatorlerin ucan sahsin binlerce entrysini ayiklamasini beklemiyor tabi de, 400+ gammaz var misal? icabinda tarihlere bolunup entryleri inceleme gorevi dagitilsa 10bin entry gammaz basi 25 entry eder.. 10 dakika mi dediniz?
    biraz daha abartili dusununce sozlukten hemen herkesin ucmasi demek sozlugun dunya uzerinde hemen hic varolmamis olmasi demek, insanlarin harcadigi binlerce saatin (ki ortalama 1 entry 10 dakika desek, yaklasik net 45 yillik emek var burada) bosa gitmesi demek; sadece teorik bile olsa korkutucu bi olay*..
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap