24 entry daha
  • erdal özyağcılar'ın oteldeki resepsiyoniste otel oğul, bir yerlerde karşılarına çıkan eşcinsele ise yumuşak oğul dediği dizi. bazı zamanlar aynı tarihe denk geldiğinden lord of the rings göndermeleri yapıldı. ayrıca ilk bölümde kan davası olimpiyatları yapılırdı kısırköyde. pek çok kez allah söyletti denmiştir bu dizide ama çoğunu unuttum. aklımda kalan tek şu var:

    ilk bölüm kısırköyde geçer. kısırlık yüzünden kan davası cinayetle deği, olimpiyatlarla çözülürdü. derken taraflardan birinin bir oğlu oldu ve doğacak ilk kızla o zamandan beşik kertmesi yaptılar. sonra kan davalısının karısı da hamile kaldı. ilk bölüm 70'lerde bir köyde geçiyordu. yani ultrason namına bir şey büyük şehirlerde bile yoktu olgun şimşek'in babasını, meltem cumbul'un annesini gene bunlar canlandırıyordu.

    oş babası- senin doğacak bebeyle benim oğlanı beşik kertmesi yapacağız.
    mc babası- nerden biliyon lo benim bebenin kız olacağını? ultrasondan mı öğrendin?
    oş babası- ultrason ne lo?
    mc babası- ne bileyim? allah söyletti.

    allah söyletti muhabbetini yazacağım diye dizinin konusunu da yazdım bu arada.

    o halde konuyu tamamlayayım. kız doğar ve istanbula giderler. yıllar sonra ise olgun şimşek gerçeği öğrenir. televizyona çıkan meltem cumbul'u bir gazeteci önceden deşifre eder ve röportaj sırasında kısırköylü olduğunu falan anlatır. böylece olgun şimşek ve aydede gerçeği anlarlar ve istanbula giderler. konu böyle. geri kalan kısım istanbulda geçer.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap