8 entry daha
  • iyi pezevenk polis sana biber gazi atiyor tamam dogru degil de sen ne bok yemeye araba'nin bilmem neyin camlarini kiriyon bu mu dogrusu, sen adam gibi protestonu yaparsan kimse sana karismaz. arkadaslardan ogreniyorum, yoldan gecen butun arabalara tas atmislar. demezler mi yarrak, yok masumuz yok polis geliyor kimyasal falan filan, o anda sans eseri ordan gecen vatandasin sucu ne. sen adabinla iznini alin yuruyusunu protestonu yapan, saga sola satasman poliste sana bisi yapmaz.

    polis degil mi bu ulkenin guveliginden huzurundan sorumlu, sen orda saga sole esnafa yoldan gecen vatandasa barbarca saldirirsan poliste gucunu kullanir.

    siktirin gidin simdi baska yerde aglayin.

    edit: anlamayinca anlamiyor insanoglu, kafa biraz az basinca napacan, amina kodugum sen istadigin gibi saga sola saldir sonra polis sana mudehale etmesin, sikerler olum yok ole bi dunya. her seyin bir adabi var diyorum, sikine gore istedigin zaman protesto yapaman diyorum, izin alman lazim diyorum, kime diyorum amina koyum.

    edit2: protesto icin izin alma sarti yok diyorlar..

    madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

    toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir.

    toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.

    madde acik net arkadasim nasil daha izin almaya gerek yok, silah desen var, kamu duzenini bozmak desen var, baskalarinin hak ve ozgurleklerini engellemek desen var

    ee daha ne konusuyon o halde?
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap