15 entry daha
  • bana göre bu adam, aptallığın sadece şekil değiştirdiğinin en güzel kanıtıdır. şimdi bu adam türkler hakkında (daha doğrusu göçmenler hakkında ama almanya'da göçmen nüfusunun büyük çoğunluğunu türklerin oluşturduğunu düşünürsek dolaylı olarak türkler hakkında) şunları söylüyor (şimdi birebir ne söylediğini alıntılayamayacağım ama aklımda kalanlar unlar) :

    1) almanya'nın zeka ortalamasını düşürüyorlar.
    2) yüzde bilmem kaçı, üretime katkıda bulunmadan sosyal devleti sömürerek geçiniyorlar.
    3) en iyi ihtimal manav veya dönerci olabiliyorlar.
    4) suç oranlarına bakıldığında türkler iki kat daha fazla suç işliyor.

    yine bu abimiz söylediği şeyleri "ben sadece istatistikleri veriyorum" tarzında konuşarak savunuyor. işte bu adam ile aynı dili konuşan bir çok sözlük yazarına rastladım ben ve birebir aynı şeyleri söylüyorlar. söyledikleri ise şunlar:

    1) kürtler amelelik, gaspçılık ve değnekçilik yapıyor.
    2) en çok yeşil karta sahip olanlar kürtler. bir de "dövlet bize yardım etsin" diyorlar.
    3) bu ülkede en fazla suç işleyen kesim.
    4) verdikleri vergilerden daha çoğu bunlar gidiyor.

    dikkat ettiyseniz söylenenler birebir aynı. hatta bunları söyleyen sözlük yazarının biri kendini "rakamlar ile arası çok iyi olan yazar" (kendi nick altına yazmıştı) diyerek savunup işte doğuda şu kadar yeşil kartlı var batıda bu kadar var diye böbürleniyordu.

    şimdi buradan almanya'da türkler, türkiye'de kürtler sonucu çıkartmıyorum anlatmak istediğim, birbiri ile zıt kutuplarda gibi görünen insanların aslında aynı aptallığa farklı isimler verdiklerini söylüyorum. yani birinin adı thilo sarrazin diğerinin adı sarı çizmeli mehmet ağa olmasına rağmen aynı kin, nefret ve at gözlükleri ile hareket ediyorlar. neden sorusunu sormak yerine sadece sonuca bakarak nefretlerini kusuyorlar. şimdi bu zihniyete göre ortaya şöyle bir sonuç çıkıyor: almanlar > türkler > kürtler
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap