• kitle iletişim araçları nın devamlı pompaladığı " ihtiyacın var " içerikli mesajların yarattığı hayatlardır. komşunun arabası var ama senin yok mu ? hiç dert etme zartbank uygun faiz oranlarıyla seni araba sahibi yapabilir.
    sen on yıllık evli olmana rağmen hala kirada kalıyorsun ama bir üstünde oturan yelloz karı daha evleneli 1 yıl bile olmadan ev sahibi oldu. hiç dert etme zurtbank beş bin yıl vadeyle % bilmem kaç faizle ev kredisi sunuyor. iyi düşün sen o kadından daha fazla hak ediyorsun.
    sene olmuş 2011 ve sen hala nokia 3310 mu kullanıyorsun ? kendinden hiç utanmıyor musun ? iphone 4 'e sahip olmak için daha ne bekliyorsun ? kredi kartına 12 taksit , aylık 100 tl mi koayack sana ?
    borcun var ama sen borçlarını çeviremiyor musun ? atı alan üsküdarı geçti gel yarakbank'a sana da bir at verelim. önce sen binersin sonra biz sana bineriz.

    ev kredisi için 20 yıl , araba için 5 yıl , iphone için 1 yıl çalıştın mı tamamdır. tabi herşey değişiyorken sen onlarla yetinemezsin . yoksa sen zurna mısın he ?
hesabın var mı? giriş yap