8 entry daha
  • kurumsallıktan hiç bir şekilde nasibini almamış, evimin yakınında olmasa asla tercih etmeyeceğim büyük ve biraz süslü mahalle arası spor salonu.
    bostancı cs'nin satış ekibi ile biraz konuşmaya başladığınızda büyük ve akatlar gibi bir yerde de şubesi olan bir spor salonu yetkilisi ile değil de mahalle arası esnafı ile konusuyor gibi hissedersiniz kendinizi. size bir fiyat listesi verirler, aslında kampanyalarının bittiğini ve size o anda uydurdukları bir nedenden dolayı indirim yaptıklarını söylerler. o bitti dedikleri kampanya yıl boyunca devam eder ama. geçen senelerde sadece görmek için gitmiş ve cep telefonumu vermiştim. 3-4 haftada bir süper kampanyanın bitmek üzere olduğunu ve o kampanyayı asla kaçırmamam gerektiğini belirten kısa mesajlar geliyordu. o yüzden ilk gittiğinizde size indirim yapıyoruz demelerini kıyak olarak algılamayın. ayrıca üyelik devri, kayıt dondurma gibi taleplerde çok güzel çamura yatıyorlar. şikayetvar.com daki şikayetleri inceleyin derim.
    spor salonu hocaları elleri cepte dolanır, ya da tanıdıkları birkaç kas yumağı ya da hatunla sohbet ederler, birşey istediğinizde ya da sorduğunuzda lütfen cevap verirler.
    spor aletleri gerçekten yeni. cardio aletleri yeterli sayıda ama diğer aletlerde bazen sıra beklediğiniz oluyor. salon çok çok büyük olmadığı için bazen sıkış fıkış oluyor.
    spor salonunun içi çok içinize sinmez. çok fazla yenileme yatırımı yapmıyorlar. büyük bir spor salonuna geliyorum diye büyük beklentilere kapılmayın.
    otoparkı paralıdır ayrıca (2 tl). çünkü spor salonuyla aynı lokasyonda olan kebapçıyla kullanıyorlarmış. acayip birşey ilk defa burada gördüm.
    ama mesele spor salonunun görüntüsü şusu busu değil ben yapacağım spora bakarım derseniz sorun yok.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap