• bostancida e5 paralelindeki yanyol uzerinde bulunan spor merkezi.
  • son 1 yıl içinde acayip değişen detaylarını sporium.com adresinde bulabileceğiniz spor kompleksi. e haliyle yeniliklere paralel olarak fiyatları da epey değişti.
  • içinde kapalı ve açık havuz, tenis kortları, fitness salonu, sauna, jakuzi, bakım salonu (masaj vs) gibi olanaklar bulunan ve benzerlerine göre fiyatı oldukça makul olan spor merkezi.
  • piyasa mekan. öyle olmasa açık ve kapalı havuz boyutları tam tersi olurdu.
  • yakala.co web sitesinde an itibariyle kampanyası bulunan spor merkezi.

    (bkz: http://www.yakala.co/…um-uyeligi-yuzde50-indirimli-)
  • genelde güzel kızların yanına giderler burada egitmenler ve kosu bandında yuruyen kızlarla muhabbet ederler en çok. ya da gruplaşıp kendi aralarında muhabbet ederler .. . 1 yıldır gidiyorum, aa şunu yanlış yapıyorsun soyle yapmalısın diye sadece 2 kez yeni başlayan hocalar ilgilendi bugüne kadar..heralde haftada en az 3 kereden 150 kere falan gitmişimdir son 1 yılda ... merhaba bile dedikleri nadir...amerikada bile bir tebessüm edip hi derlerdi insanlar...diğer bir misal benim sözüm ona hocam 6 ay olmasına ragmen adımı bilemiyor daha... ne yaptığımdan da bi haber.. her neyse.. evime yakın olduğundan gidiyorum... ekipmanları da yeterli düzeyde kanımca..
  • bunyesinde squash olanagi barindiran bir spor tesisi oldugunu internetten ogrenip 30 temmuz 2011 tarihinde test ettigimiz salondur. kullanabileceginiz raketlerin mevcut oldugunu soyleseler de bir tane bile saglam raket yoktur, ya raketin kenari kiriktir ya da telleri kopmustur, ayrilmistir. girisindeki kebapci da cabasidir. (bkz: bu ne perhiz bu ne lahana tursusu)
  • iki gun sonraya squash rezervasyonu yapamiyor. yonetimin karariymis, sadece bir gun sonrasina rezervasyon aliyorlar, cesitli organizasyonlar cikabiliyormus aniden, squash kortunda squashtan gayri organizasyon dusunemiyorum, bu tur spor organizasyonlari da nasil aniden cikiyorsa?
  • kurumsallıktan hiç bir şekilde nasibini almamış, evimin yakınında olmasa asla tercih etmeyeceğim büyük ve biraz süslü mahalle arası spor salonu.
    bostancı cs'nin satış ekibi ile biraz konuşmaya başladığınızda büyük ve akatlar gibi bir yerde de şubesi olan bir spor salonu yetkilisi ile değil de mahalle arası esnafı ile konusuyor gibi hissedersiniz kendinizi. size bir fiyat listesi verirler, aslında kampanyalarının bittiğini ve size o anda uydurdukları bir nedenden dolayı indirim yaptıklarını söylerler. o bitti dedikleri kampanya yıl boyunca devam eder ama. geçen senelerde sadece görmek için gitmiş ve cep telefonumu vermiştim. 3-4 haftada bir süper kampanyanın bitmek üzere olduğunu ve o kampanyayı asla kaçırmamam gerektiğini belirten kısa mesajlar geliyordu. o yüzden ilk gittiğinizde size indirim yapıyoruz demelerini kıyak olarak algılamayın. ayrıca üyelik devri, kayıt dondurma gibi taleplerde çok güzel çamura yatıyorlar. şikayetvar.com daki şikayetleri inceleyin derim.
    spor salonu hocaları elleri cepte dolanır, ya da tanıdıkları birkaç kas yumağı ya da hatunla sohbet ederler, birşey istediğinizde ya da sorduğunuzda lütfen cevap verirler.
    spor aletleri gerçekten yeni. cardio aletleri yeterli sayıda ama diğer aletlerde bazen sıra beklediğiniz oluyor. salon çok çok büyük olmadığı için bazen sıkış fıkış oluyor.
    spor salonunun içi çok içinize sinmez. çok fazla yenileme yatırımı yapmıyorlar. büyük bir spor salonuna geliyorum diye büyük beklentilere kapılmayın.
    otoparkı paralıdır ayrıca (2 tl). çünkü spor salonuyla aynı lokasyonda olan kebapçıyla kullanıyorlarmış. acayip birşey ilk defa burada gördüm.
    ama mesele spor salonunun görüntüsü şusu busu değil ben yapacağım spora bakarım derseniz sorun yok.
  • akşam saatlerinde kalabalık olur, makinelerde, havuzda, duşlarda sıra beklersiniz, boş dolap bulmakta zorluk çekersiniz. hatta salona kapasitesinden fazla üye kaydı yaptıklarından şüphe duymaya başlarsınız.

    soyunma odalarının ve spor salonlarının havalandırması yetersizdir.

    supervizorleri yakınlarda olmadığı sürece hocalar sizinle ilgilenmez, yüzünüze bile bakmaz. hocaya bir hareketin nasıl yapıldığını sorduğunuzda sanki onu orada zorla çalıştırıyorlarmışçasına cevap verir. yeni program yazınca sizinle ilgilenmesi gereken hocayı ara ki bulasın. (sadece yeni başlayan hocalar, ilk zamanlarında yardımcı oluyorlar)

    ben sessiz sakin,rahat rahat spor yapmak istiyorum derseniz hafta içi sabah vakitlerini tercih ediniz. ama ben çalışıyorum diyorsanız hafta sonu sabah saatleri de olur.
hesabın var mı? giriş yap