1 entry daha
  • kestikleri makbuzun resmi kurumlarda hiç bir geçerliliği olmayan uydurma merkezlerdir. gidin bankadan yatırın internetten yatırın yada tedaştan iskiden yatırın ama fatura ödeme merkezlerinden yatırmayın !

    izmir buca koop'ta vardı böyle bir fatura ödeme merkezi , bikaç kere burdan elektrik su gibi faturalar yatırmıştım, en son adsl faturamı yatırmıştım. izmirden taşınma vakti geldiğinde adsl ve telefonu iptal etmek üzere türk telekoma gittim , memur "borcunuz gözüküyor" dedi, dedim imkansız işte makbuz ! "onun hiç bir resmi geçerliliği yok" dedi "başkasına yerime yatır diye vermişsin o da yatırmamış ve bu da bizi ilgilendirmez" dedi. neyse hemen o fatura ödeme merkezine gittim ama ne göreyim kapısı kapalı camdan içeri baktım içersi bomboş tabela inmiş kısacası adamlar bucakoop mahallesinden paraları toplayıp tüğmüş. ödeme merkezinin hemen yanındaki komşu dükkana girdim adam karanlıkta oturuyor, dedim abi bunlar neden kapalı nerdeler, adamda bana "görmüyor musun ben de karanlıkta oturuyorum benim de param gitti" cevabını verdi. anladım ki herifler mahalleyi dolandırmış tüymüş çokta önemli olmayan bir bilgi olarak sahipleri malatyalıymış.
    neyse internet bankacılığı ile faturayı yatırdım ve adsl hattımı kapattırdım. 30-35 tl den batmam ama bana büyük ders oldu oda; fatura ödeme merkezi mi ? yanından bile geçme , git bankada yarım saat kuyruk bekle ama işini garantiye al. (bkz: hayat tecrübeleri)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap