11 entry daha
  • ben bu filmi acayip beğendim. bi filmde beni en çok etkileyen şey kurgudur. atmosferin, ordaki yaşamın kurgusu. oldum olası sadece oyuncularının çevresinde dönen bir dünya gösteren filmlere kılım.

    filmin benim için en büyük artısı ;
    -filmin baş karakterlerini hikayesi devam ediyor tabi ama onlardan alakasız da dünyanın kendi içinde bir düzeni var. etraftaki grupların kendi çıkarları, kendi ritüelleri , kendi yaşam tarzları var. film bunu çok güzel gösteriyor. o yüzden yaşayan dünyayı iyice hissediyorsunuz. filmin karakterleri dünyanın en önemli insanları olmuyor bu sayede. onun içine yaşamaya çalışan karakterler oluyor.

    onun dışında vampir tasviri, dinin ne kadar sapıtabileceğini göstermesi açısından da ayrıca sevdim. filmi izlerken keşke bu filmi dizi haline getirseler diye düşündüm durdum. çünkü biraz kısa geldi film.

    sonuç olarak ben bu filmi çok beğendim. fallout 3 teki gibi bi hissiyata kapıldım izlerken. büyük felaketle karşılasınca holywoodvari 'beraber olalım da yenelim şunu' diyen insanlar değil, o krizde bile iktidar savaşına girmeye çalışan insanoğlu var gerçekçi olarak.

    o yüzden kurgulanmış dünyalar film zevkiniz için önemliyse bu filmi izleyin derim.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap