31 entry daha
  • 2010 versiyonunu izlediğim film. yani limitless filmindeki tefeci şantajcı herifi şerif rolüyle görünce son sürüm olduğu kanısına vardım. eski versiyonunu bilmiyorum. tamam mükemmel bir film değil belki ama zaman kaybı da değil. bana göre vasatın çok çok üstündeydi. bekleneni verecek kadar da rahatsız ediciydi.

    --- spoiler ---

    evet yani düşününce; tek başına kadının kuytu bir ormanda tek başına bir evde kalması anlamsız. ama batının modernliğine sığınıp böyle bir hata yapmış işte. film bu mnakoyim, birileri bunu yapacak ki biz de bunları izleyeceğiz. hem nereden bilsin orospu çocuklarının böyle zincirini koparmış gibi acımasızca saldıracağını, sığındığı şerifin götün önde gideni olduğunu.

    intikam sahnelerinden acayip etkilendim. odamda tek başıma 'ananı sikiym, ananı sikiym' diye diye izledim. bi ara harbiden ayaklarımın boşaldığını hissettim. göz kapağından iğneleme, asitten yanan yüz, penseyle çekilen dişler, zart diye kesilen çük, götte patlayan pompalı.

    yazar kızın bir canavara dönüşmesi şaşırtmadı. zaten evi adamlar tarafından basıldığında klasik kadınlar gibi fenalıklar, baygınlıklar geçirmedi. o durumda bile olabileceği kadar soğukkanlıydı. o hırsla spider-man gibi ağ fırlatıp, o gökdelenden bu gökdelene fırlasa şaşırmazdım.

    esas kadının, heriflerin kadına saldırdıkları sırada her söylediği cümleyi unutmadan intikam sahnelerinde kendilerine hatırlatması da sıkı bir olaydı.

    --- spoiler ---

    izleyin derim.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap