24 entry daha
  • ilk gün gittim izledim, hiç artistlik yapmadan kendimi konuya kaptırdım, baya korktum, sonlarında nefesimi tuttum kalbimin çarpışlarını kaburgalarımda hissettim.

    --- spoiler ---

    katie'yi saçından tutup havaya kaldırdığı sahne, bakıcı kızın arkasında havada duran çarşaf sahnesi iyiydi. ama bence en bombası mutfaktaki eşyaların hepsinin tavandan düştüğü ve öldürülmüş karısının merdivenlerde herifin üzerine düştüğü sahneydi.

    --- spoiler ---

    genel olarak hayli başarılı bulmama rağmen şu konuyu nasıl bağlayacaklarını merak ediyorum; katie ve kristi bu filmde, filmin başında hunter henüz doğmamışken -çok pis yamulmuyosam- bütün lanetleri ninelerinin videolarından izleyip en somut haliyle görüyolar. hal böyleyken hunter'ın hikayenin göbeğinde olduğu paranormal activity 2'de bu insanlar doğaüstü olayları nasıl olup da ellerinin tersiyle itip inanmayabiliyolar?

    eh sanırım 2'de inanmayan taraf katie'nin kocası, yani hunter'ın babasıydı ama o da izledi 1988'deki videoların hepsini.

    uzun spoiler'ın kısası, mantık silsilesi hakkında sorular sorduran ve çekileceğine kesin gözüyle baktığım devamında bu sorulara cevap mı verecek, yoksa yenilerini mi ekleyecek olduğunu merak ettiğim korku filmleri serisinin üçüncü bölümüdür.
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap