3 entry daha
  • her biri birbirinden başarılı, işini bilen, kültürlü ve vicdan sahibi bakanlardır! hafızamda iz bırakanlar:

    hüseyin çelik: çorabına ad ve ünvanını yazdıran bakan olarak hatırlanır. daha fazla söze gerek yok sanırım. üstelik bir zamanların kültür ve milli eğitim bakanı. gerisini siz düşünün artık!

    egemen bağış: ahmet necdet sezer’den bahsederken "adamın biri" diyebilecek terbiyeye sahip devlet bakanı. bir de referandum öncesi "bu pakete hayır diyenlerin aklından zoru var" demişti.

    recep akdağ: obeziteyle savaş için şişmanlara "şişko" demek gerektiğini savunan sağlık bakanı. daha bitmedi. üstüne bir de görme engelli bir vatandaşı "kör olmana rağmen sana iş vermişiz. sızlanma" diye azarlayan bakan.

    ertuğrul günay: devlet tiyatrolarını kaldırmak isteyen kültür ve turizm bakanı. daha ötesi var mı? en son bombası da nemrut'taki heykelleri kahta'ya indirip yerlerine kopyalarını koyma düşüncesiydi. e kolay değil, her gece rüyasında görüyormuş o heykelleri, yorgan örtmek istiyormuş üzerlerine!

    binali yıldırım: bakanlığı sırasında meydana gelen 22 temmuz 2004 hızlandırılmış tren kazası'yla hatırlanan ulaştırmama pardon ulaştırma bakanı!

    mehmet şimşek: milyonlarca insanın gözünün içine baka baka sırıtarak "deprem vergilerini duble yola harcadık" diye açıklama yapan maliye bakanı!

    beşir atalay: van depreminden sonra yurt dışından gelen yardım tekliflerini kendi potansiyellerini görmek için beklettiklerini hiç utanmadan söyleyebilen devlet bakanı!

    ömer dinçer: bir de "atanamayan öğretmenler diye bir şey uydurmuşlar" diyebilen bir milli eğitim bakanımız vardı!*

    gördüğünüz gibi gayet emin ellerdeyiz! allah bunları başımıza getirenlere akıl fikir versin. bizlere de sabır.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap