25 entry daha
  • ekranların en komik dizisi ilan etmek istiyorum kendisini. ekibin müthiş uyumu, hiçbir esprisi ıska geçmeyen harika senaryosu ve müthiş karakterleriyle dizi modern family'nin klasik sit-com formüllerini, the office'in artık çok alıştığımız mockumentary havasını, the big bang theory'nin nokta atışı mizahını geride bırakıp yükseklere çıkıyor bence. özellikle ikinci sezonda çok havaya girdiler, karakterleri çok iyi özümsediler ve harika fikirlerle dolu senaryolarına arrested development misali sadece o hafta gelenlerin değil, dizinin tüm bölümlerini izleyenlerin anlayabileceği manası "aramızda" espriler yerleştirmeye başladılar. (örneğin penny'nin annesinin geldiği bölümdeki en la face esprisi) resmen ben kült olacağım, takip edin beni der gibi bağırıyor. geçen sezonun aksine artık mis gibi bir yayın günü ve saati olduğundan rating'leri da maşallah şahane gidiyor. böyle giderse abc'nin diğer sleeper hit'i (herkesin çok konuşmadığı, ama iyi izlenen dizi) the middle ile birlikte uzun yıllar bizimle olur.

    penny rolünde döktüren casey wilson aynı zamanda bir senaryo yazarı ve birkaç senaryosunu sit-com ve film olsun diye hali hazırda satmış durumda. merakla bekliyorum. ekipte herkes o kadar başarılı ki, zachary knighton zayıf halkalıktan bile kurtuluyor zaman zaman. izleyin izlettirin.

    bir de günümüz dizilerinin pek başaramadığı, ama eski zamanlarda beni amerikan dizilerine bağlayan bir şeyi çok güzel beceriyorlar. jenerik öncesi sahneleri coşkulu jeneriklerine öyle güzel bağlıyorlar ki, kalan 20 dakikalık bölüme acayip ısınmış ve havaya girmiş başlıyorsunuz. bu aslında çok önemlidir seyirciyi en baştan bağlamak açısından. bu da bir artıları olarak buraya not düşülsün.

    edit: veee bu entry ile aynı gün dizi full season siparişi aldı. mutluyum, mutluyuz, mutlu olun la!
46 entry daha
hesabın var mı? giriş yap